geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Het is zo ver: jouw boek uitbrengen!

Uren, weken of misschien zelfs wel maanden heb je zitten ploeteren en nu is de tijd daar: jouw manuscript is klaar. Misschien heb je jouw werk al wel aan vrienden of familie laten lezen, of was je toch nog wat onzeker? Wij zijn in ieder geval ontzettend blij dat je nu opzoek bent naar een uitgeverij die jouw boek wil uitbrengen. Heel vaak is een manuscript namelijk beter dan jij als auteur zelf denkt! We vinden het dan ook belangrijk, dat wanneer wij jouw boek uitbrengen, het net zoveel aandacht krijgt als dat jij in het schrijfwerk hebt gestopt!

Boeken uitbrengen via onze uitgeverij of in eigen beheer

Bij Boekscout hebben wij kennis, ervaring, en bovendien liefde voor het vak. Boeken uitbrengen doen wij daarom op een manier die bij jou past. Wij hebben twee mogelijkheden. In de eerste plaats is Boekscout een uitgeverij: dit houdt in dat wij jouw boek uitbrengen en dat jij royalty’s ontvangt over de verkochte exemplaren. Wij zetten hiervoor onze expertise in, maar doen dit natuurlijk wel in overleg met jou! Wij geven allerlei soorten boeken uit, van dichtbundels, tot kinderboeken, romans en non-fictie. Blijf je liever de baas over jouw eigen boek? Dan past onze tweede mogelijkheid beter bij jou: Je kunt via onze tak BoekXpress jouw boek ook uitbrengen in eigen beheer. Je mag dan zelf alle beslissingen nemen. Ook wanneer je jouw boek op deze manier uitbrengt, zetten wij ons met onze volledige deskundigheid in voor jouw boek om tot het perfecte resultaat te komen.

Uitbrengen boek via Boekscout

We doen er alles aan om het uitbrengen van jouw boek zo comfortabel mogelijk te maken. We snappen dat er veel op je afkomt, zo’n eerste keer, en misschien zelfs wel als je het al vaker gedaan hebt. Je kunt jouw manuscript dan ook geheel vrijblijvend insturen of een offerte aanvragen voor het uitbrengen van jouw boek in eigen beheer. Wij zullen kijken naar de best passende mogelijkheden en altijd uitleggen waarom wij keuzes maken. Heb je de beslissing gemaakt om jouw boek via Boekscout of BoekXpress uit te brengen? Dan zorgen wij dat jij altijd op de hoogte bent van de vervolgstappen. Je kunt altijd rekenen op onze steun. Ben je benieuwd naar meer informatie? Pluis dan eens verder onze website uit, of neem contact met ons op!