geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Boek uitgeven: laat je droom werkelijkheid worden!

Een boek uitgeven is een droom van veel mensen. Het is het namelijk niet niks om je verhaal met de wereld te kunnen delen. Het is een kroon op jouw werk om jouw verhaal vervolgens mooi vormgegeven in een boek te zien. De grote vraag is alleen: waar vind je een uitgever die geïnteresseerd is in jouw verhaal? Veel uitgevers staan er om bekend vooral naar bekende namen te kijken. Bij Boekscout doen wij hier niet aan. Wij hebben namelijk waardering voor de tijd en moeite die jij in je werk hebt gestoken. Elk verhaal is het waard om gelezen te worden! Wij geven daarom zo’n 85% van de manuscripten die wij ontvangen uit.

Boeken uitgeven via onze uitgeverij of in eigen beheer

Het uitgeven van de ontvangen manuscripten gaat via onze uitgeverij. Passen jouw boek of ideeën toch niet helemaal bij onze uitgeverij? Dan kun je jouw boek ook uitgeven via onze afdeling voor eigen beheer. Via beide afdelingen wordt jouw boek op professionele wijze uitgegeven. Het grootste verschil is dat wij bij de uitgeverij zorgen dat alles geregeld wordt en dat jij royalty’s ontvangt over de verkochte exemplaren. We bieden jou persoonlijke begeleiding en zetten onze expertise in. Geef je een boek in eigen beheer uit, betaal je voor onze expertise en blijf je volledig zelf de baas.

Boekscout helpt bij het verwezenlijken van jouw droom!

Wij werken bij Boekscout met een ervaren team dat graag voor jou klaarstaat! We houden van boeken en dat is terug te zien in het werk dat wij in jouw uit te geven boek stoppen, of dit nu via onze uitgeverij of in eigen beheer is. Voor elk boek, groot of klein, zetten wij onze ervaring in om tot een professioneel resultaat te komen. Op onze website kun je meer lezen over hoe dit nou in z’n werk gaat. Ook hebben wij door onze ervaring met het uitgeven van boeken verschillende tips kunnen verzamelen voor jou als schrijver. Die vind je in onze kennisbank. Heb je alle tips kunnen toepassen en is jouw manuscript af? Dan zijn wij erg benieuwd!