geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Op dit moment werken zowel alle afdelingen binnen Boekscout als bij onze drukker zonder vertraging vanwege het coronavirus. Wij werken nog op volle kracht, maar hebben wel de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen!

Het volledige team van Boekscout werkt op dit moment vanuit huis. Dit heeft niet direct gevolgen voor jou als auteur, want we zijn nog volledig operationeel en de manuscriptenafdeling is ook telefonisch bereikbaar.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding te voorkomen, dat betekent dat:

  • Het niet mogelijk is om een fysieke afspraak te plannen, natuurlijk is telefonisch contact wel mogelijk en aan te vragen via de auteurslogin.
  • De auteursbijeenkomsten zijn tot nadere orde opgeschort

Het is wel mogelijk om post naar Boekscout te verzenden. Eén keer per dag haalt een collega de poststukken op en zorgt dat dit verder opgevolgd wordt.

Voorzorgsmaatregelen bij de drukker:

Onze drukker doet er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, maar ook te kunnen blijven produceren. Naast de algemene richtlijnen, hebben ze de volgende extra maatregelen genomen:

  1. Meerdere keren per dag worden de werkplekken en machines gedesinfecteerd.
  2. De productie is verschoven naar ploegendiensten. Tussen iedere ploeg wordt één uur niet geproduceerd, zodat er geen fysiek contact is tussen de ploegen.
  3. Gepaste afstand tussen medewerkers is ingevoerd, evenals opsplitsing van pauzes. Alle andere vormen van contact worden zoveel mogelijk gemeden.
  4. Alleen bij hoge uitzondering kunnen zendingen nog opgehaald worden bij onze drukker. Dit gaat alleen in overleg met onze administratie-afdeling.

Volgens het RIVM wordt het virus niet via goederen overgedragen, daarom worden op dit moment de bestellingen gewoon geleverd. Echter voor pakketten zullen geen handtekeningen meer vereist zijn. Eveneens volgt de postverwerker de richtlijnen van het RIVM op.