geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Boekscout helpt je met een eigen boek uitgeven

Jouw eigen boek uitgeven: een droom die Boekscout graag waarmaakt. Het schrijven van een manuscript is één ding, daar ben jij goed in. Misschien wel beter dan jij als auteur zelf denkt! Het professioneel opmaken en uitgeven is iets heel anders, en daar zijn wij dan weer deskundig in. Wij zijn dan ook heel blij dat je nu op het punt staat om jouw manuscript aan ons in te sturen. Wees gerust, wij zullen jouw boek net zoveel liefde en aandacht geven als jij zelf hebt gedaan. Samen zullen we kijken welke manier van uitgeven het beste bij jou past.

Eigen boeken uitgeven op een passende manier

We bieden bij Boekscout twee manieren waarop je jouw eigen boek kunt uitgeven. In eerste instantie is Boekscout een uitgeverij. Als uitgeverij geven wij boeken uit en zetten wij onze deskundigheid in voor deze boeken. Wij nemen het risico van de kosten op ons en een uitgave op deze manier is voor jou dan ook kosteloos. Jij ontvangt royalty’s over de verkochte exemplaren. Wij geven allerlei soorten boeken uit, van romans, tot non-fictie, kinderboeken en zelfs dichtbundels. Houd je liever zelf de controle bij het uitgeven van jouw eigen boek? Dan past onze afdeling BoekXPress beter bij jou: hier kun je jouw boek uitgeven in eigen beheer. Ook wanneer je jouw boek op deze manier uitbrengt, zetten wij ons met onze volledige deskundigheid in voor jouw boek om tot het perfecte resultaat te komen.

Meer weten over het uitgeven van jouw eigen boek?

We doen er alles aan om het uitgeven van jouw eigen boek zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zoals we al zeiden: het schrijven is één ding, maar het uitgeven is ons vak! Je mag jouw manuscript dan ook geheel vrijblijvend insturen of een offerte aanvragen voor het uitgeven van jouw boek in eigen beheer. Wij zullen je zo goed mogelijk adviseren en altijd uitleggen waarom wij keuzes maken. Heb je de beslissing gemaakt om jouw boek via Boekscout of BoekXpress uit te brengen? Dan zorgen wij voor passende persoonlijke begeleiding. Ben je benieuwd naar meer informatie? Pluis dan eens verder onze website uit, of neem contact met ons op!