Maureen - litreacha, brieven over dichtbije afstand...

Maureen - litreacha, brieven over dichtbije afstand...

Dessens - Hakkoer, Harm
Categorie: Romans

Dit autobiografische verhaal start met de eerste brief van de Ierse Maureen, waarin zij zich afvraagt hoe het zou zijn wanneer Harm en zijzelf niet zouden zijn “begrensd door de levens die zij nu leiden”. Een interessante gedachte, die direct al verwijst naar een centraal thema: de afstand, het verstrijken van de tijd en de dynamiek tussen het verleden en de toekomst. De briefvorm en monologues intérieur zetten de tijd even stil.
De schrijver Harm creëerde een bijzonder werk, persoonlijke ervaringen zorgen voor een interessant en één- en meerzijdig perspectief. De lezer krijgt brief bij brief en in de gebeurtenissen rondom de brieven een intiem inkijkje in hun liefdesverhaal waarbij de stad Dublin als fraai decor fungeert.

Lees meer

€ 21,99

Gratis verzending

Transitie - Co Ni Mire Rium

Harm Dessens - Hakkoer
Categorie: Verhalen

De hoofdpersoon – Harm, een pas gescheiden man - zit midden in zijn transitie. Vanuit zijn single bestaan vindt hij zonder zoeken zichzelf en ruimte voor nieuwe liefde. Zijn verleden en nieuwe twijfels spreken boekdelen.
Harm heeft het voornemen zichzelf te hervinden en een nieuw en gelukkiger bestaan te creëren. Zijn verblijf in Dublin brengt veel levenslessen. Door toevallige flirts en ontmoetingen ontdekt de man een nieuwe levenswijze waarin geluk en liefde kans krijgen. Het hoogtepunt van zijn reis en zoektocht naar zichzelf is de ontmoeting met Maureen in een bar. Door Maureen worden in korte tijd twee nieuwe mensen geboren.
Lees meer

€ 20,00

Gratis verzending

Transitie - Co Ni Mire Rium