Weg van huis - Het kan raar lopen...

Marianne Wintermans-Koster

Categorie: Verhalen

€ 22,50
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In "Weg van huis" worden de levens van gewone, herkenbare, mensen beschreven, met hun alledaagse gewoonten en beslommeringen. Soms gebeurt er iets waardoor die levens een andere loop nemen, de personages hebben hier niet altijd grip op, met verrassende uitkomsten. De hoofdpersonen komen er sterker en wijzer uit, maar niet altijd...

Uit het boek

Ik heb weer van het huis gedroomd. De droom is zo levensecht. Ik dwaal door de kamers. Ruik de geur. Voel de luchtverplaatsing. Hoor de geluiden. Ik zie mijzelf niet in mijn droom maar ik weet dat ik het ben. Ik ken dit huis. Het is mijn huis. Daar ben ik zeker van. Maar hoe kan dat? Als ik wakker ben en om me heen kijk ben ik in een heel andere wereld. Ik wil liever in mijn droom blijven, in het huis. Ik houd van dat huis.

De verrassende boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 17 oktober in de Harbour Club, Havenkade West 3, 9672 BB Winschoten.
Inloop vanaf 16.00 uur, ontvangst met drankje en vegetarische hapjes.
Om 16.30 uur de presentatie met een praatje en aansluitend opvoering van een eenakter.
Vanaf 17.00 uur is het mogelijk om te dineren in het restaurant, vooraf reserveren: 0615674404.

Over de auteur

Marianne heeft iets met taal. En ze heeft altijd iets gehad met lezen. Als kind maakte ze beeldverhalen, de tekeningen waren net zo belangrijk als de tekst. Kenmerkend voor haar verhalen is de humoristische ondertoon. Marianne is sinds een paar jaar bezig met het schrijven van eenakters en korte verhalen. De onderwerpen voor haar verhalen haalt ze uit liedteksten, doen en laten van mensen om haar heen en uit de tijdgeest. Ze is erg geïnteresseerd in wat haar medemensen drijft. Ze neemt waar en ze beschrijft.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Weg van huis - Het kan raar lopen...

Auteur:

Marianne Wintermans-Koster

Categorie:

Verhalen

Aantal pagina's:

282

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

28-08-2020

ISBN:

978-94-640-3501-8 / 9789464035018

Vaste prijs:

€ 22,50

Taal

Nederlands