Sinds ik je voor het eerst zag - een romantisch verhaal over tieners , liefde, Parijs & een goede kop koffie

Esmee Oost

Categorie: Jeugdboeken

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Claire lijkt nog verliefd op haar ex Mason te zijn, totdat er een virus heerst in het land waardoor het er niet makkelijker op wordt. Als het schoolreisje naar Parijs waar iedereen op wacht, ook op het punt staat om afgeblazen te worden breekt er paniek uit op de middelbare school. Vooral bij Claire en haar beste vriendin Gigi wanneer hun het te horen krijgen. Komt Claire nog weer in een relatie met Mason? Eindigt hun romantiek met een zoen bij de Eiffeltoren in de liefdesstad Parijs? Gaat Claire nog wel met Gigi door het pretpark Disneyland Parijs heen paraderen?

Uit het boek

Claire maakte zich geen zorgen om Gigi. Zij had al twintig andere jongens op het oog, maar Claire bleef altijd maar naar Mason kijken. Ze heeft wel twee weken rondjes gehuppeld toen ze hoorde van Felix dat Mason alleen maar over haar praatte. Daardoor begonnen de tweede klas meiden hen te haten en noemden ze Claire en Gigi ‘Glamour Bitches’. Dit omdat ze altijd met Parijs, fashion en dergelijke bezig waren.

Het kon Claire niets schelen. Mason wilde haar! Dat telde. Ze waren allebei vanwege hun hechte vriendengroep een beetje verlegen naar elkaar. Claire hoorde wel eens iets van een ander, dat Mason zei dat ze er leuk uitzag of dat hij haar een mooi meisje vond. Maar meer dan een ijsje eten, kwam er in die tijd niet van.

Mason heeft daarna nog verkering met iemand gehad, hoor, genaamd Florien... Een meid uit een hogere klas, die Claire dus ook ‘Glamour Bitch’ noemde. Gelukkig hield dat niet lang stand. Florien was veel te opdringerig en Mason maakte er al gauw een eind aan.

Over de auteur

Esmee Oost (2005): van kleins af aan schrijft ze al korte verhaaltjes met eigen illustraties tot ze deze uitbreidde tot een echt boek. Haar liefde voor de liefdesstad Parijs was dan ook een grote inspiratie en ze wist dan ook zeker dat het verhaal dat ze scheef zich daar ging afspelen. Net als de hoofdpersoon Claire houdt Esmee zich bezig met fashion en de nieuwste mode en hipste merken. Ze is meerdere keren in de hoofdstad Parijs geweest. Esmee schreef het verhaal tijdens de Coronacrisis met het idee: wat als je verliefd wordt in deze onzekere tijd?

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Sinds ik je voor het eerst zag - een romantisch verhaal over tieners , liefde, Parijs & een goede kop koffie

Auteur:

Esmee Oost

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

114

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3667-1 / 9789464036671

Vaste prijs:

€ 17,99

Taal

Nederlands