Het avontuur van Fantasio

Kayleygh Angela den Hooglander

Categorie: Jeugdboeken

€ 14,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Layla is 14 jaar en groeit op bij haar oma. Het jonge meisje zit niet op school. Marvin daarentegen, is een jongen die wel op school zit en daar heel erg populair is. Alleen draagt hij een groot geheim met zich mee. Vanaf het moment dat Layla hem ontmoet, staat haar wereld op z´n kop. Samen krijgen ze de opdracht om de fantasiewereld van Marvin redden. Fantasio wordt namelijk bedreigd. Gaan ze het doen? En zullen ze het redden? Je leest het in Het avontuur van Fantasio!

Uit het boek

Terwijl Marvin heel het kasteel binnenste buiten keerde om alles aan Layla te laten zien, waren het dienstmeisje en oma nog in de keuken bezig. "Vertel eens", zei de oma van Layla, "hoe gaat het met de vijand?" Miranda keek haar meteen heel serieus aan. "Het moet snel gebeuren, ze zijn al best ver en binnenkort zijn ze hier. Ik denk dat we nog een week hebben." Ze keek niet heel blij. Layla’s oma keek om zich heen, zoekend naar iets dat haar misschien op een idee zou brengen maar zonder succes. Ze knikte en de oma van Layla liep de kamer uit. Layla was onder de indruk van het kasteel en vond alles werkelijk prachtig. Haar oma kwam vanaf een linker zijingang aan lopen. Ze wenkte naar Marvin dat hij even bij haar moest komen. Layla had het gevoel dat het over haar ging. Toen Marvin terug kwam keek hij niet zoals Layla had verwacht. In plaats van somber leek hij heel blij. Layla dacht dat haar oma waarschijnlijk slecht nieuws had maar blijkbaar niet. Marvin kwam naar haar toe en pakte haar arm vast. Hij trok haar mee en samen rende ze naar een grote achterdeur. Toen Marvin die opendeed viel de mond van Layla open. Het was zo mooi. Een fontein, mooie beelden langs het pad naar de fontein, een groot grasveld, een paar paarden stonden daarop te grazen. Ze liep meteen naar de paarden. Layla was altijd al dol geweest op paarden maar ze had nog nooit les gehad omdat ze daar nooit geld voor hadden. Dat vond ze altijd er jammer. Ze zag een heel mooi paard staan. Het was een zwarte. Het zwarte paard kwam naar haar toe.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 28-03-1995 te Spijkenissen. Ik woon nu in Hellevoetsluis en ik zit op het Jacob van Liesveldt (HAVO). Ik ben begonnen met schrijven toen ik met twee andere vriendinnen voor de lol aan een verhaaltje begon. Dit vond ik zo’n leuk verhaal dat ik het uitwerkte tot een boek. Toen het af was, wilde ik er iets mee doen. Mijn wens kwam uit toen ik het verhaal naar Boekscout stuurde."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het avontuur van Fantasio

Auteur:

Kayleygh Angela den Hooglander

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

92

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

18-02-2011

ISBN:

978-90-8834-240-0 / 9789088342400

Vaste prijs:

€ 14,95

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.