Verpest

Vincie van Kerkhof

Categorie: Thrillers

€ 16,85
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Emma en Tessa zijn hartsvriendinnen vanaf de kleuterschool. Zij gaan voor elkaar door het vuur. Op een dag wordt Tessa neergeschoten en belandt in het ziekenhuis. Emma vindt het vreselijk voor haar vriendin en probeert haar te steunen waar ze kan. Tijdens de ziekenhuisopname van Tessa krijgt Emma het zwaar te verduren. Zij ontvangt nare berichten en krijgt ongewenst bezoek. Ze voelt zich niet meer veilig. Wie probeert haar leven te verpesten?

Uit het boek

Mijn ogen schieten van links naar rechts. In het donker kan ik niet veel zien, wel iets doordat ik al een lange tijd buiten ben en mijn ogen al aan het donker gewend zijn. Ik voel me nu net een nachtdier. Een kat, of een vleermuis misschien. Minpuntje; ik kan niet vliegen. Dus een vleermuis kan ik onmogelijk zijn. Ik verstar. Ik hoor bladeren ritselen. Bij mijn voeten liggen geen bladeren... Het moet iets of iemand anders zijn. Vast een kat of zo. Ik haal mijn schouders op en ga weer verder met waar ik mee bezig was.
Opeens klinkt er een schreeuw. "Daar is ze!"
Ik schrik en zet het op een lopen. Ik hoor nu duidelijk rennende mensen achter mij. Door de adrenaline in mijn lichaam kan ik harder rennen dan normaal. Maar net niet hard genoeg.
Ik hoor dat er een schot wordt gelost. Kort daarna willen mijn benen niet meer verder rennen. Mijn handen worden slap en kunnen niet voorkomen dat ik met mijn hoofd tegen de grond knal.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 9 juni 1999 in Utrecht. Ik heb het altijd al leuk gevonden om verhaaltjes te schrijven en die werden steeds langer. Toen ik op school een keer een tussenuur had wist ik niet wat ik moest doen. Uit mijn tas pakte ik pen en papier en begon een verhaal te schrijven. Het verhaal resulteerde in dit boek. Later wil ik schrijfster of journaliste worden."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Verpest

Auteur:

Vincie van Kerkhof

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

130

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

15-11-2013

ISBN:

978-94-0220-360-8 / 9789402203608

Vaste prijs:

€ 16,85

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.