Wat ze allemaal doen met ons...

Rosa Bergman

Categorie: Jeugd-/kinderboeken

€ 13,95

Samenvatting

Rosa Bergman won de Publieksprijs 2014
met haar boek 'Wat ze allemaal doen met ons?'


Sven en Pim zijn dolgelukkig bij Joke en Bart. Totdat er vreselijk nieuws komt. Sven en Pim moeten beiden hun eigen weg gaan. Tot groot verdriet van allemaal. Sven gaat niet bij de pakken neerzitten en probeert een nieuw leven op te bouwen, ondanks alle tegenslagen lijkt het hem toch te gaan lukken, met of zonder Pim…

Als jij het doet mag het wel,
jij vergeet alles niet zo snel.
Jij mag lachen om alles wat ik doe,
dan kom ik telkens weer lachend naar je toe.

Uit het boek

Joke staat ons vast op te wachten, want we botsen bijna tegen haar op. Ze ziet er inderdaad hartstikke ongerust uit. "Wat is er nou?!", vragen ik en Pim in koor. Joke aait over mijn hoofd. Ik zie tranen prikken in haar ogen.
"Jongens, helaas is het slecht nieuws, voor jullie, maar ook voor mij…"

Ik wil de waarheid niet horen, toch ben ik benieuwd. Ik slik en pak de hand van Pim vast. Wat gaat Joke ons vertellen? Is het echt zo erg? Weer rolt er een traan over mijn wang, ondanks dat ik de waarheid nog steeds niet heb gehoord. "Jongens, ik wil jullie zeggen dat…" Maar Joke praat niet verder. Ik zeg niets en Pim ook niet.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 2003 en ik woon in Middenmeer. Dit is mijn tweede jeugdroman, het vervolg op Wat ze niet weten over ons. Na het uitgeven van mijn eerste boek vind ik het nog leuker om te schrijven, vooral om mijn hoofd een beetje leeg te maken. Hopelijk komen er nog veel meer boeken met mijn naam erop! Ook dit boek heb ik weer met heel veel plezier geschreven."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Wat ze allemaal doen met ons...

Auteur:

Rosa Bergman

Categorie:

Jeugd-/kinderboeken

Aantal pagina's:

74

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

02-01-2015

ISBN:

978-94-0221-381-2 / 9789402213812

Vaste prijs:

€ 13,95

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.