Snapchat Love

Annemiek Abbekerk

Categorie: Jeugdboeken

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Noah zit in een bekende band, Red Socks, en maakt een account aan op Snapchat. Emma is enorme fan van hem en stuurt hem een berichtje. Ze verwacht geen antwoord terug, maar die krijgt ze toch wel. Ze raken steeds meer met elkaar in contact, maar het gaat niet zoals ze dachten. Komt alles wel goed?

Uit het boek

Ik draai mij om en voel dat het koud is op de plek waar Emma hoort te liggen. Langzaam open ik mijn ogen en zie dat Emma er niet ligt. Zachtjes sta ik op en loop naar de badkamer. Daar is ze ook niet. Misschien beneden? Ik loop naar beneden en zie Dana op de bank zitten.
"Heb je Emma gezien?", vraag ik.
"Nee." Ik zucht en loop dan terug naar boven. De kamerdeur van Hayden staat nog open. Ik kijk naar binnen en zie dat hij met een meid in bed ligt! En Anna dan?
"Hayden, waar ben je mee bezig?", vraag ik. Hij schiet overeind.
"Wat bedoel je?", vraagt hij.
"Je bedriegt Anna", zeg ik. Hayden begint te lachen.
"Jij dacht dat.… man, dat is hilarisch", lacht Hayden.
"Hayden, stil", zucht het meisje. Die stem!
"Emma?" Ze draait zich om en schrikt als ze mij ziet. Meteen gaat ze rechtop zitten en kijkt mij geschrokken aan. Haar ogen zijn rood en opgezwollen. Heeft ze gehuild?
"N-Noah, het is niet wat het lijkt", stottert ze hees. Het lijkt bijna wel alsof ze bang voor mij is.

Over de auteur

Annemiek Abbekerk (2001) woont bij haar ouders, samen met haar broertje. Ze is altijd al creatief bezig geweest, van dingen maken tot verhalen schrijven. Boeken lezen doet ze nog altijd graag, maar schrijven is toch net iets leuker! Ze is enorm fan van bands en daarom was dit wel toepasselijk. Twee leuke dingen in één; schrijven en bands!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Snapchat Love

Auteur:

Annemiek Abbekerk

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

194

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

31-03-2017

ISBN:

978-94-0223-477-0 / 9789402234770

Vaste prijs:

€ 20,49

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.