Praedictio

Nynke Scholte

Categorie: Fantasy

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Bodil Elinor Afaranis zwerft al jaren alleen rond in de bossen van Liffian. Wanneer ze tegen haar zin in weer tussen de mensen terechtkomt, blijkt dat de wereld niet hetzelfde is als toen ze deze zes jaar geleden achterliet. Er heerst chaos.

Praedictio is een fantasyboek over een avontuurlijke reis om een oorlog te stoppen, op een manier die niemand ooit zou verwachten. Helpt de afstandelijke Bonnie Afaranis mee haar land te redden, of vlucht ze terug de wildernis in? Als er levens op het spel staan, heeft ze dan eigenlijk wel een keuze?

Uit het boek

De noordelijke haven was donker en stil, niet zoals een haven zou moeten zijn. De marktkraampjes waren verlaten. Het enige geluid waren de trippelende nagels van ratten over de steigers en het gekletter van de regen die intussen alle sneeuw weggespoeld had, en de grond tot modder had bewerkt.
‘Zou het een val zijn?’, fluisterde Bonnie argwanend in Reds oor. Ze bleef dicht bij hem, alsof hij haar meer bescherming kon bieden dan zijzelf. Hij schudde zijn hoofd.
‘Waarom zouden ze verwachten dat wij naar hun haven komen? Ik weet zeker dat ze ons zoeken, maar niet hier.’ Bonnie zuchtte en knikte.
‘Goed. Het schip waar ik op zat zou hier nu moeten zijn. Het is een week geleden, toch?’
Het.
‘Ja, het schip moet hier ergens zijn. Dus laten we even bij de aanlegplaatsen kijken.’
Bij het water was het ook stil, maar er liepen hier en daar wat mannen en jongens rond. Het schip lag aan de kade. Ze herkende de boeg met de gevleugelde meermin erop. De loopplank om op het schip te komen lag nog uit. ‘Als we erop komen en ons verstoppen tot ze weg zijn gevaren, zijn we veilig.’
‘Of ze willen ons vermoorden en dan kunnen we nergens heen. Of ze gooien ons overboord’, merkte Red stilletjes op. Bonnie keek hem boos aan. ‘Dat doen ze niet! Ik zei toch al dat ze-’
‘Sorry’, grijnsde hij. ‘Ik maakte maar een grapje.’
Ze liepen naar de plank toe toen er niemand leek te zijn en klommen naar boven. Maar het leek anders dan het was.

Over de auteur

Nynke Scholte is geboren op 26 februari 2002. Ze woont met haar ouders en zus in Utrecht en zit nu in de derde klas van het gymnasium. Altijd al hield ze veel van creatieve bezigheden als tekenen, muziek maken en verhalen schrijven. Praedictio is haar tweede gepubliceerde boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Praedictio

Auteur:

Nynke Scholte

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

208

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

21-10-2016

ISBN:

978-94-0223-025-3 / 9789402230253

Vaste prijs:

€ 20,49

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.