Puppyplan

Anne van Westen

Categorie: Jeugdboeken

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Fleur is een meisje dat heel graag een puppy wil. Samen met haar vriendin Jasmijn verzint ze een puppyplan. Doordat Fleur een ongeluk krijgt met de fiets, duurt het een lange tijd voordat ze weer verder kunnen met het plan. Uiteindelijk hebben ze zelfs twee puppy’s. Maar hoe zorgen ze ervoor dat de puppy’s goed verzorgd worden en dat niemand erachter komt?  Lukt het haar om een eigen hond te krijgen?

Uit het boek

De volgende morgen is het maandag. Fleur verheugt zich heel erg op morgen, want dan mag eindelijk haar verband eraf. Vandaag moet Fleur nog wel gewoon naar school natuurlijk. Fleur heeft haar wekker gezet om zes uur, dan zijn Nik en Sara nog niet uit bed en kan Fleur rustig naar Guus en Suus. Ze loopt eerst de trap af naar beneden en vult een flesje water. Ze loopt dan naar de zolder. Als ze de deur opendoet, schrikt ze. Ze ziet Guus en Suus niet! Gauw kijkt ze door het raam naar het balkon. Ook daar zijn ze niet. Dan kijkt Fleur tussen al het speelgoed, ze ziet Guus en Suus nog steeds niet. Fleur voelt allemaal kriebels vanbinnen, ze krijgt het heel warm en ze voelt zich opeens niet meer lekker. Ze kijkt overal in de speelgoedkamer. Maar nergens zijn Guus en Suus te vinden. Dan vindt Fleur een briefje tussen een legoblokje. Ze leest het:
Hoi Fleur, ik (buurvrouw Nienke) heb je puppy’s even, want ik zag ze op het balkon lopen en ik dacht dat dat niet goed zou zijn. Toen ben ik met een ladder naar jullie balkon geklommen en heb ik de puppy’s met een mand naar beneden gehaald. Ze worden bij mij goed verzorgd, kom ze morgenochtend maar ophalen.
PS: Niet te vroeg. 

Over de auteur

Anne van Westen komt uit Nisse. Ze is gek van honden, daarom heeft ze een verhaal geschreven dat over honden gaat. Anne schreef al vanaf haar zevende korte verhalen. Soms schreef ze een paar maanden iedere dag, en daarna scheef ze weer een maand helemaal niks. Voor de grap stuurde ze dit verhaal op naar een uitgever. Toen werd ze opeens gebeld en bleek het dat ze een contract had om een boek uit te geven!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Puppyplan

Auteur:

Anne van Westen

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

128

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

10-03-2017

ISBN:

978-94-0223-417-6 / 9789402234176

Vaste prijs:

€ 17,99

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.