De dertiende Onverslaanbare: het Mirakel

Ida Visser

Categorie: Young Adult
  • (3)

€ 21,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De zestienjarige April Fleming krijgt een tweede kans om te leven. Maar wie had verwacht dat deze kans gegrepen moet worden in een ander universum, het Mirakel? April komt voor problemen te staan die ze nooit had zien aankomen, van een hatelijke huisgenoot tot een onverwachte relatie. Met daarnaast een onrechtvaardig bestuur en een niet bepaald zachtzinnige verzetsgroep hebben April en haar nieuwe vrienden het niet gemakkelijk.

Uit het boek

Maar ik wacht niet. In een snelle beweging draai ik me om en ren naar de voordeur. Haastig druk ik de deurklink omlaag, open de deur en sprint de straat op. Het is al donker buiten en er is geen mens te bekennen.
"Serieus!", hoor ik Jamie schreeuwen.
Ik draai me om en zie dat hij en Mike nu achter mij aan zijn gekomen. Zonder op te letten waar ik heen ga, ren ik langs verschillende kleine huizen. Gehaast sprint ik verder, de voetstappen van Jamie en Mike klinken achter mij. Dan zie ik in de verte een meisje lopen, zo snel als ik kan ren ik naar haar toe. Ze heeft lichtblonde haren en blauwe ogen, is rond de achttien jaar en kijkt me verrast aan.
"Help me, alsjeblieft", smeek ik.
"Ik heb hulp nodig, snel. Er zijn twee jongens en … en ik weet niet waar ik ben of wat ik moet doen."
Mijn stem klinkt wanhopig, ik sta op het punt om te huilen en zie dat Jamie nog maar een kleine afstand bij mij vandaan is.
"Alsjeblieft!"
Ik schreeuw de longen uit mijn lijf, maar het meisje blijft verward staan. Eerst kijkt ze naar mij, dan naar Jamie en Mike, die nu enkele meters verderop zijn. Jamie bereikt ons en blijft stilstaan.

Over de auteur

Ida Visser is geboren in 2003 en zit op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Haar vrije tijd besteedt ze aan paardrijden, tekenen en schrijven. Ze is op jonge leeftijd al begonnen met schrijven, en na veel korte verhalen heeft ze op haar dertiende dit eerste deel van een trilogie geschreven. Ze is volledig opgegaan in haar verhaal en genoot daar ook intens van. Een leven zonder schrijven kan ze zich niet voorstellen.

Reviews

2018-01-22 20:22:54 | Door: Marion | Waardering:
Spannend, fantasierijk, goed bedacht. Zie uit naar het tweede en derde deel!

2017-05-23 07:11:07 | Door: Noor | Waardering:
Erg goed boek dat je laat snakken naar de rest van de trilogie!

2017-04-23 21:29:36 | Door: Valentijn Milton | Waardering:
Boeiend boek, leest prettig.Ik ben benieuwd naar de rest van de trilogieSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De dertiende Onverslaanbare: het Mirakel

Auteur:

Ida Visser

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

284

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

31-03-2017

ISBN:

978-94-0223-494-7 / 9789402234947

Vaste prijs:

€ 21,00

Waardering:

  • (3)

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.