Een moeilijke kamp ervaring

Malou Micola von Fürstenrecht

Categorie: Jeugdboeken

€ 13,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Na het dodelijke ongeluk van zijn vriendin kan Emiel moeilijk zijn weg vinden. Hij voelt zich verantwoordelijk voor haar dood. In de zomervakantie gaat Emiel op kamp. Hij had er erg naar uitgekeken, omdat hij er samen met zijn vriendin heen wilde. Nu moet hij alleen ... Op kamp gebeuren er vreemde dingen en er lopen mysterieuze personen rond. Op een avond krijgt Emiel een nachtmerrie. Na het uitbreken van een brand op het kamp lijkt zijn zeer angstige droom werkelijkheid te worden ...

Uit het boek

Ik hoorde een man praten. En hij had het over dit kamp in brand steken? Wacht eens, wat als dat straks echt gebeurt? De zweetdruppels beginnen langs mijn gezicht te lopen. Mijn hart klopt sneller en mijn hoofd voelt alsmaar zwaarder aan. Ik moet hier weg! Ik moet iedereen waarschuwen! Zo snel als ik kan, loop ik naar beneden. "Wat doe jij uit je bed?" vraagt een begeleidster verbaasd en bezorgd. "We moeten hier weg! Ze gaan het hier in brand steken", stamel ik uit.

Over de auteur

"Ik ben in 1995 in Enschede geboren, tien weken eerder dan verwacht. Om mijn longen en conditie te verbeteren, heb ik veel gesport. Ik heb o.a. aan judo en hardlopen gedaan. Momenteel tennis ik. Ik ben behoorlijk creatief en schrijf al zo lang ik me kan herinneren verhalen en maak boekjes. De laatste tijd maak ik ook webpagina’s. Sinds 2 jaar zit ik op de middelbare school."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Een moeilijke kamp ervaring

Auteur:

Malou Micola von Fürstenrecht

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

64

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

11-05-2009

ISBN:

978-90-8834-856-3 / 9789088348563

Vaste prijs:

€ 13,45

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.