Het geheim achter de wolken

Bonnie Hartevelt

Categorie: Jeugdboeken

€ 14,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Maar nee, nee! Ik voel een zachte hand. Het is de hand van mijn kleindochter. Ze zegt: "Dag oma ik hou van jou." Wanneer ze weg is en ik door het raam naar buiten lig te staren naar de grote eikenboom die voor het raam van mijn kamer staat, bewandel ik nog een keer mijn levensweg


Het geheim achter de wolken gaat over de gedachten en gevoelens van een oma die doodgaat, de reis naar de hemel maakt en daar aankomt. Een ontroerend verhaal, dat je niet hoeft te geloven, maar dat je wel kan raken.

Uit het boek

Ze bracht haar hoofd naar me toe en gaf me een kus op mijn voorhoofd. En ik voelde dat die kus de laatste keer was dat mijn moeder met haar tedere lippen die je altijd in slaap hebben gebracht en getroost hebben, mij aanraakten. Het werd weer donker voor mijn ogen en zonder dat ik er zelf nog over na kon denken, sloten mijn ogen zich vanzelf. Ik ben nooit meer wakker geworden.

Over de auteur

Bonnie is geboren in 2004 en woont samen met haar ouders, zus en broertje in Vlissingen. Ze ontdekte haar schrijverstalent toen ze op de basisschool de opdracht kreeg om een verhaaltje te schrijven. Ze heeft een rijke binnenwereld die ze graag op papier zet. Als kind vond ze schrijven een mooie manier om haar gevoelens te uiten. Dit verhaal is ook een manier geweest om de dood van twee opa’s (die kort voor het schrijven van dit boek overleden) te verwerken.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het geheim achter de wolken

Auteur:

Bonnie Hartevelt

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

30

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

19-05-2017

ISBN:

978-94-0223-626-2 / 9789402236262

Vaste prijs:

€ 14,49

Winkelwagen

Titel Aantal Prijs

Zoeken


Volg Boekscout:


Uitgeverij Boekscout YO!

Welkom in de webshop van onze jonge schrijftalenten. We geven de boeken van deze schrijvers tussen de 10 en 15 jaar uit bij een speciale uitgeverij, genaamd Boekscout YO!. Misschien heb je zelf ook wel een boek geschreven. Over avonturen, over spoken, over verkering, over dieren, er mogen ook tekeningen of foto's in staan. Het maakt niet uit! Stuur het gewoon naar ons toe. Dan gaan wij kijken of je boek geschikt is om door ons uitgegeven te worden.

Alle boeken van Boekscout

Deze webshop is speciaal voor onze jonge talenten. Zoek je een andere titel of ben je benieuwd naar alle boeken van uitgeverij Boekscout, bekijk dan onze volledige webshop hier.