Angelinda op de camping - Verhalen, knutselen, dieren, spelletjes, kleurplaten

Angela Odijk

Category: Children books
  • (1)

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Angelinda is een vrolijk, rustig en soms verlegen meisje, die gek is op de natuur en dieren. Ze speelt graag buiten, is creatief en geniet van de vakanties met de caravan. Angelinda is gebaseerd op de jeugd van de schrijfster, ongeveer veertig jaar geleden. Ze deelt graag haar belevenissen tijdens haar vakanties aan kinderen van nu. Angelinda groeide op zonder computers en mobiele telefoons. Dit kinderboek is een lees-, voorlees-, knutsel-, kleur- en speelboek. Naast de leuke verhalen maakt je kind kennis met enkele dieren die in het boek voorkomen, met daarbij extra informatie over die dieren. In het boek staan tevens leuke knutseltips, spelletjes en kleurplaten. Zo kan je kind gestimuleerd worden tot leuke activiteiten, zoals buitenspelen en knutselen.

From the book

Angelinda loopt via het trappetje de caravan uit, de tent door die aan de caravan vast zit, en loopt in haar lange roze slaapshirt en op haar blote voeten over het gras naar buiten.
De warme zonnestralen schijnen op haar huid. Ze gaat staan, spreid haar armen, kijkt naar de blauwe lucht en draait rondjes in het gras.
‘Wat ga je doen?’, vraagt haar moeder.
‘Keutels zoeken!’
Angelinda gaat op haar hurken zitten en zoekt in het gras naar keutels.
‘Gevonden!’
Achter de caravan ziet ze kleine zwarte keutels liggen. Er zijn konijntjes langs geweest. Helaas heeft ze de konijntjes zelf niet gezien, alleen de keutels die ze als spoor achter hebben gelaten.
‘Wat ben je aan het doen?’, hoort ze iemand anders vragen.
Ze kijkt opzij en ziet een meisje naar haar kijken, met haar armen op haar rug.
‘Keutels zoeken.’
‘Mag ik meedoen?’
Angelinda knikt.
Het meisje heeft lang bruin haar en is met haar ouders in de caravan naast hun op vakantie.
Nu heeft ze een vriendinnetje om mee te spelen.

About the author

Angela Odijk, geboren in 1971, was als kind al creatief. Ze tekende graag, maakte graag werkstukken en speelde veel buiten. Op latere leeftijd koos ze voor zekerheid; een opleiding en baan als secretaresse. Na een burn-out bleek dat haar hart daar niet lag en besloot ze cursussen ‘kinderverhalen schrijven’ te gaan volgen om haar creativiteit weer aan te wakkeren. Daarnaast fotografeert ze graag. Haar grote liefde voor de natuur en dieren is een rode draad in haar leven, en ook in dit kinderboek. Samen met haar fijne jeugdherinneringen kwam dit vrolijke verhalen- en speelboek tot leven en hoopt ze kinderen te kunnen stimuleren om buiten te spelen en te knutselen. Met daarnaast waardering voor de natuur en dieren.

Reviews

2019-10-22 21:40:53 | By: Valery Coutinho | Rating:
Fijn makkelijk handzaam lees- en doeboekje. De plaatjes vallen in de smaak bij mijn 2-jarige dochter Mar-Lee. En de verhaaltjes zijn heel leuk. Voor de spelletjes is ze nog te klein maar ik heb nu al zin om dit lekker met haar te doen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Angelinda op de camping - Verhalen, knutselen, dieren, spelletjes, kleurplaten

Author:

Angela Odijk

Category:

Children books

Number of pages:

82

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

27-09-2019

ISBN:

978-94-638-9683-2 / 9789463896832

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)