Cover voorkant
Buiten het licht
Buiten het licht

Buiten het licht

SuziQ

Category: Young Adult

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Imke’s ouders hebben de hele tijd ruzie. Imke probeert zich erbuiten te houden. Ze gaat vaak wandelen. Als ze een keer buiten loopt komt ze langs een oud, afgebrand en verlaten huis. Op dat moment wordt ze het huis in gejaagd. Binnen lijkt er meer verscholen dan ze eerst dacht.

From the book

‘Waarom neem jij de auto’, schreeuwt mijn moeder.
‘Omdat ik hem nodig heb’, roept mijn vader.
‘En als ik hem ook nodig heb?’
‘Dan heb je pech!’
Met een klap trek ik de voordeur achter me in het slot. Ik trek de rits van mijn jas hoger dicht en begin te lopen. Het is een koude winteravond en mijn ouders hebben weer ruzie. Het gebeurt wel vaker. Vaak vlucht ik ervoor. Ik blijf een tijdje op mijn kamer of ga naar buiten voor wat frisse lucht. Ik loop de straat uit en ga naar rechts, naar de rand van het dorp. Ik kijk naar boven en zie de sterren in de donkere hemel. Ik kom langs weilanden met koeien en dan zie ik het welbekende verlaten huis. Het is jaren geleden leeg komen te staan en sindsdien is niemand meer binnen geweest. Er staat ook een bordje: verboden voor onbevoegden. Ineens hoor ik in de verte iemand roepen.
‘Hey meisje, wat doe je daar? Je mag daar niet komen.’

About the author

Suzi is een vrolijke, sportieve en creatieve jongedame. Ze schreef al toen ze klein was. Toen ontdekte ze Wattpad en werd het schrijven alleen maar meer. Nu is het eindelijk zo ver, haar eerste echte boek. Yay! Suzi heeft dyslexie maar dat heeft haar niet weerhouden om Buiten in het Licht te schrijven. Ze heeft er hard voor gewerkt en zie hier het resultaat. Het was een droom die nu werkelijkheid is. Dus droom, en laat niemand je tegenhouden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Buiten het licht

Author:

SuziQ

Category:

Young Adult

Number of pages:

108

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-638-9732-7 / 9789463897327

Price:

€ 18,99

Language

Dutch