Nachtmerrie - Wanneer je tweeënhalf jarige zoontje gekidnapt wordt

Beppie van Zutphen

Category: Novels

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Thomas en Saskia hun zoon Xavi van tweeënhalf jaar van de peuterspeelzaal willen halen, horen ze dat Xavi al is opgehaald door een zogenaamde broer van Thomas. Vanaf dat moment belanden Thomas en Saskia in een nachtmerrie. Er breekt een periode aan van angst en onzekerheid. Hun radeloosheid en machteloosheid zorgen ervoor dat niets meer is zoals het was. Hun leven wordt dag en nacht beheerst door de zoektocht naar Xavi.

From the book

Ik vloekte. “Het is een kidnapper. We moeten weten wie hij is. We hebben geen tijd.” Ik stond op, greep mijn jas en trok Saskia overeind die op de grond was gezakt met haar handen voor haar gezicht.
Ze schreeuwde het uit: “ Wat gebeurt er met Xavi? Wat zal hij bang zijn.”
Een vrouwelijke collega van de politieman kwam binnen en ontfermde zich over Saskia. Ze vroeg of we iets wilden drinken en zei ons dat we vooral rustig moesten blijven en begon met vragen. Wat was de volledige naam van Xavi? Zijn gewicht en lengte? De kleur van zijn ogen? Wat droeg hij voor kleding? Waren er nog bijzondere kenmerken zoals een moedervlek of iets anders? Xavi had inderdaad een moedervlek precies onder zijn navel. Saskia en ik verwonderden ons daarover, omdat Xavi’s moedervlek zich op precies dezelfde plek bevond als bij mij. De politieagente vulde alles in en zei ons de koffie te drinken die onaangeroerd was blijven staan. Ik kon niet blijven zitten en ijsbeerde door de ruimte en zei dat ik weg wilde om Xavi te zoeken. De stad uitkammen. De hele omgeving. Ik moest wat doen maar de politieagente bleef vragen stellen. Met welke vriendjes speelde hij? Waar woonden de ouders van de vriendjes? Had Xavi wel eens verteld van de man die fruit bracht?
We klikten foto’s van Xavi op onze telefoon door naar de laptop van de politie en toen we Xavi levensgroot zagen verschijnen op het beeld, hield ik het niet meer uit. Blinde paniek overviel me en ik schreeuwde dat ik die vent zou vermoorden als hij met één vinger Xavi zou aanraken.

About the author

Beppie van Zutphen werkte jarenlang als toneelregisseur en schreef vele toneelstukken. Meer dan zestig regies staan op haar naam. Zij rondde in 2002 de vierjarige opleiding af aan de Schrijversschool te Amsterdam. Haar eerste roman 'Van Slag' werd in 2012 uitgegeven en genomineerd voor het Overrijssels Boek van het jaar. In 2015 verscheen haar tweede roman 'Schaduw van een Boom', het vervolg op 'Van Slag'. Haar derde roman 'De Grens Voorbij' verscheen in 2017. 'Nachtmerrie' is weliswaar een roman, maar het leest als een thriller.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Nachtmerrie - Wanneer je tweeënhalf jarige zoontje gekidnapt wordt

Author:

Beppie van Zutphen

Category:

Novels

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-10-2019

ISBN:

978-94-6389-672-6 / 9789463896726

Price:

€ 19,99

Language

Dutch