Zoektocht naar jou!

Patricia Doolaar

Category: Novels

€ 13,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Alexander Mol vindt zijn vriend Edwin naakt en dood onder een wit laken. Door de schok die hij daarvan krijgt, gooit hij zijn leven resoluut om en belooft hij Edwin in een brief dat hij de oorzaak van zijn dood gaat onderzoeken. Na een metamorfose te hebben ondergaan, gaat Alexander op onderzoek uit. De resultaten die hij vindt, helpen hem niet echt verder. Maar zijn het eigenlijk wel de resultaten die zijn onderzoek in de weg staan of zijn het zijn eigen hersenspinsels die hem afremmen?

From the book

Ik duw de deur verder open en stap de gang in. Rustig loop ik langs de deuren. Af en toe luister ik met gespitste oren, maar het is doodstil. De gang komt uit op een ronde ruimte met een balie. Witte stoelen staren me vanuit de ruimte aan. Ik loop naar de balie, papieren liggen er netjes gesorteerd en gestapeld op. Ik draai me om, voel me duizelig, wil terug naar mijn kamer. Een bordje op een poot staat aan het begin van de gang. Even moet ik de tekst goed op me in laten werken. Ik knipper met mijn ogen, wrijf erin, maar de woorden blijven hetzelfde. Afdeling voor geestelijk zieken. Geen vrije toegang. Een rilling trekt door mijn lijf. Afdeling voor geestelijk zieken, vragen beginnen weer te stromen. Ik begin te trillen, te zweten en te hijgen. Duizelingen overvallen me. Ik leun tegen de muur en probeer voorzichtig terug te schuifelen naar mijn kamer. De kamer lijkt heel ver weg. Ik tel de deuren, nog vier te gaan. Na twee deuren blijf ik even staan. Hijgend. Mijn hart gaat als een gek te keer. Bonk, bonk, bonk. Achter me hoor ik geschreeuw. Rennende voetstappen komen snel dichterbij. Mensen in witte jassen aan alle kanten om me heen. Ik krab, schop, sla en bijt. Bloedsmaak vult mijn mond. Pijn trekt door mijn been. Woedende ogen staren me aan. ‘Ik ben niet gek, niet gek!’ Mijn schreeuw klinkt ver weg. Mijn hartslag vertraagt, mijn ademhaling wordt rustiger, zwart. De wereld bestaat alleen nog uit zwart.

About the author

"Ik ben geboren in 1973, fulltime huismoeder en heb de zorg voor twee stoere jongens. Verder werk ik als vrijwilligster bij de tussendemiddagopvang op een basisschool. Schrijven heb ik van jongs af aan gedaan en daar kan ik erg van genieten!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zoektocht naar jou!

Author:

Patricia Doolaar

Category:

Novels

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

25-09-2009

ISBN:

978-94-608-9085-7 / 9789460890857

Price:

€ 13,95

Language

Dutch