De Vijverengel

Tiny Mazereeuw

Category: Novels
  • (4)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Crissy groeit op in een gezin met vader Paul, moeder Manon en twee broertjes Michiel en Thomas. Als blijkt dat Paul homoseksueel is verlaat hij het gezin. De toch al instabiele moeder Manon probeert het gezin bij elkaar te houden, maar dit dreigt te mislukken. Zonder enig overleg worden de twee broertjes van Crissy naar een internaat gestuurd en blijft zij alleen achter met haar instabiele moeder. Crissy ontdekt dat zij in het verleden een zusje heeft gehad maar dit wordt verzwegen. Na deze ontdekking en het plotselinge vertrek van haar broertjes groeit bij haar de angst dat haar moeder haar ook wil laten verdwijnen.

From the book

“Schiet nu eens op, Crissy en doe wat ik je vraag. Je hebt het toch warm?” Ik ga zitten en doe mijn sandalen uit. Mijn hoofd bonst veel erger. Ze pakt mijn hand in een stevige greep. Ik doe een poging me los te trekken, maar ze houdt me stevig vast. Dan loopt ze samen met mij naar de vijver. Als we ervoor staan, blijft ze stilstaan en staart over het water. Ik weet niet wat ze daar ziet, maar ik protesteer niet meer. Ik ben veel te moe. Toch raar, want moeder is thuis altijd moe. Ze is te moe om te werken en te moe om te koken en nu hebben we een heel eind in de warmte gelopen en zegt ze er niets over. We lopen langzaam de vijver in, eerst aan de kant en even later iets meer naar het midden.

About the author

Tiny Mazereeuw is geboren en getogen in West-Friesland. Na haar opleiding als verpleegkundige ver¬trok zij naar de Veluwe, maar het West-Friese land¬schap heeft voor haar altijd zijn aantrekkingskracht gehouden. Dankzij deze achtergrond kwamen haar twee romans Het begon bij Jacob en de Meertoren tot stand. Beide romans zijn inmiddels in alle openbare bibliotheken te lenen. Het eerste boek Het begon bij Jacob is bewerkt door Dedicom tot luisterboek.

Reviews

2019-12-12 17:15:18 | By: Janny Urbach | Rating:
Ontroerend Janny45 Apeldoorn 1 december 2019 Ik raad dit product aan Fantasierijk Meeslepend verhaal Goede verhaallijn Het is een ontroerend boek . Het houd je in spanning tot de laatste bladzij . Mooi geschreven .

2019-12-12 17:21:10 | By: Rolf van Otterloo | Rating:
Apeldoorn 1 december 2019 Ik raad dit product aan Spannend Meeslepend verhaal Goede verhaallijn Je wordt van begin tot eind meegezogen in het intrigerende verhaal en leeft mee met de personages. Een boek dat na je het uit hebt nog wel even blijft hangen

2019-11-24 20:36:02 | By: Hans Rijssemus | Rating:
Geweldig boek! Ik kon het niet wegleggen; een echte pagerunner. Boeiend van begin tot het eind. Een aanrader voor iedereen, vol gevoel en prachtig geschreven!

2019-11-18 18:33:26 | By: T van Es-Cornelis | Rating:
Een boek waar je aan begint en niet kan stoppen met lezen, de spanning de liefde en trauma houdt je tot de laatste bladzijde in spanning.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Vijverengel

Author:

Tiny Mazereeuw

Category:

Novels

Number of pages:

166

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

25-10-2019

ISBN:

978-94-6389-704-4 / 9789463897044

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)