Waarom Tessel?

Linda van den Elskamp

Category: Novels

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Voor Leila was het liefde op het eerste gezicht maar zie maar eens binnen te komen bij iemand die niets over haarzelf prijsgeeft. Sterker nog, iemand die wel heel graag de touwtjes in haar eigen handen houdt. In eerste instantie wil Leila gewoon haar hoofd boven water houden. Niet verdrinken in alle emoties en gedachtes. Maar wat als ze erachter komt dat Tessel wel heel veel invloed op haar krijgt?

From the book

Ik wilde weten of ze nog boos was, nee ik moest het weten. Na lang piekeren kwam ik tot de conclusie dat ik niet wist waarom ze nou zo boos werd. Het leek uit het niets te komen. Ik herinnerde me dat ze ergens mee verder wilde gaan. Het was een rare zin. Voordat ze verder ging. Verder ging waarmee. Plus ik was niet claustrofobisch dus waarom noemt ze me zo. Tenminste tot nu toe in ieder geval niet. Na een tijdje kwam ze weer naar boven. Even zat ze op de rand van het bed. Zwijgend. Daarna liep ze weg, de voordeur zwaaide dicht en een paar minuten later reed er een auto weg. Ik kon weer ademen. Die dag voelde het verstikkend om in haar nabijheid te zijn. Er moest wat veranderen, ik kon niet meer. Ze liet een onaangename, vreemde kant van haarzelf zien die ik liever niet zag. Ze was nooit zo boos dat... Je weet wel. Ik snapte opeens nog minder van haar dan eerst. Net nu ik haar stemming een beetje kon aanvoelen. Daar hield ik rekening mee. Ik probeerde mijn zooi voor me te houden als ze boos leek. Sommige waarschuwde me als ze stress had of gewoon een slechte dag. Vaak negeerde ik dat want bij mij was ze anders. Tegen mij deed ze liever. Jonah, een collega van de afdeling kassa, gebruikte mij liever om boodschappen aan haar door te geven. Als er een product niet in de lijst stond, een prijs niet klopte of als er ander werk lag wat zij moest oppakken. Ik was degene die het haar mocht vertellen. Ze werd toch niet boos, niet op mij. Ik hoorde het vaak de laatste tijd. Het mocht helaas niet baten. Ze werd wel boos.

About the author

Linda van den Elskamp is geboren in het jaar 2000 in een klein dorpje in Gelderland. Toen ze bijna 19 jaar was begon ze op een avond met schrijven. Binnen een paar avonden waren er al heel wat pagina’s af. Daarom besloot ze er iets ‘echts’ van te maken. De inspiratie komt dan ook rechtstreeks uit haar eigen leven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Waarom Tessel?

Author:

Linda van den Elskamp

Category:

Novels

Number of pages:

64

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-09-2019

ISBN:

978-94-6389-627-6 / 9789463896276

Price:

€ 15,99

Language

Dutch