De clan van de glimsteengrotten

Nick De Meersman

Category: Youth books

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer twee vrienden besluiten om op eigen houtje de wereld een stukje te verkennen, hadden ze geen idee welke gevolgen dat zou hebben. Dit is het verhaal van een bonte groep van goblins die zichzelf de clan van de glimsteengrotten noemt. Onder het blauwe licht van de glimstenen hebben zij een thuis gemaakt die ze koesteren, waar ze jagen en spelen, ruzie maken en creatief zijn. De wereld rondom hen staat echter op het punt te veranderen en geen enkele goblin zal die verandering kunnen ontlopen...

From the book

Sudroma was geschokt, dwergen zouden de clan uit hun thuis verjagen! Ze moest hier weg zien te komen, naar huis terugkeren en hen waarschuwen! Op dat eigenste moment werd de kist waar de grote goblina in zat geopend. Voor enkele ogenblikken gebeur-de er niets. Sudroma keek naar het gezicht van de jonge assistent die haar verbijsterd aanstaarde en dan met luide stem bulderde: “EEN GOBLIN!”

About the author

Al sinds zijn kindertijd houdt Nick De Meersman van monsters, eigenzinnige figuren, goede verhalen en vreemde werelden verkennen. Dit is een passie die hij niet verloren heeft tijdens zijn studie als historicus maar in tegendeel zich hiermee vermengd heeft. Met dit boek wil Nick goblins de kans geven om te tonen dat ze meer zijn dan een bijrolletje in de verhalen van anderen. Want elk van ons speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen verhaal en moet de kans krijgen om het te vertellen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De clan van de glimsteengrotten

Author:

Nick De Meersman

Category:

Youth books

Number of pages:

152

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-11-2019

ISBN:

978-94-638-9678-8 / 9789463896788

Price:

€ 19,50

Language

Dutch