De sleutel tot ZelfLiefde - Non Dualiteit in het dagelijkse leven

Sylvie van der Voort

Category: Spirituality

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De sleutel tot ZelfLiefde laat ons zien hoe we tot ware ZelfLiefde kunnen komen door de leringen uit de Non Dualiteit in ons dagelijkse leven toe te passen. Non Dualiteit betekent ‘geen-twee’ en gaat ervan uit dat we allemaal één zijn en dat ons ware Zelf Bewustzijn is. In het boek worden handvatten uitgereikt en oefeningen toegankelijk en praktisch gemaakt zodat ze je inzicht geven en je dagelijkse leven verbeteren op een gemakkelijke en natuurlijke manier om meer geluk en ZelfLiefde te ervaren. Zij neemt je mee op deze spirituele reis in jezelf naar het Nu, daar waar zoeken eindigt en rust begint.

From the book

Non Dualiteit komt uit India en het betekent ‘geen-twee’. Het verwijst naar dat alles één (energie) is en dat alles gebeurt zoals het gebeurt. Een ander woord is Eenheid. Thuiskomen bij jezelf, bij je Ware Natuur. Van jezelf houden, van anderen houden en alles ervaren zoals het Is. Puur Zijn. Je bent uniek als creatie, het leven heeft jou uitgekozen om precies zo te zijn zoals je bent, om jouw leven te ervaren zoals het is en vervolgens te ontwaken naar je Ware Natuur: puur Bewustzijn. Wat er altijd al is geweest, zelfs voordat de wereld en het universum ontstonden. Het is de Bron van ons bestaan en wat ons allemaal met elkaar verbindt.
Door de leringen van de Non Dualiteit in het dagelijkse leven te brengen worden we Zelf–bewust. We worden heel bewust van wat er in ons omgaat. We laten gevoelens en gedachten opkomen en omarmen deze als het ware. Door jezelf de vraag te stellen: wie ben ik? wordt je aandacht naar binnengebracht in plaats van naar buiten of naar het denken. Blijf jezelf deze vragen regelmatig stellen, hiermee wordt een mooie stap gemaakt in je zoektocht naar je Zelf.

About the author

Sylvie van der Voort is geboren in 1977 in Rotterdam. Zij is hoog sensitief, paranormaal begaafd en heeft een verruimd bewustzijn. Zij heeft zich de afgelopen zeventien jaar naast haar gezin bijna full time bezig gehouden met zelfonderzoek. In deze zeventien jaar heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd en achttien stilte retraites waar ze haar innerlijke rust en ZelfLiefde heeft gevonden.

Sinds een aantal jaar heeft ze een eigen praktijk (www.zelfliefde.nu) waar zij healings geeft. Doordat haar derde oog geopend is, is zij in staat om energiestromen en blokkades (energetisch en emotioneel) waar te nemen en door middel van o.a. afstemming deze te transformeren.

Deze retraites volgt ze nog steeds, het is haar ware passie om zichzelf verder te ontwikkelen, te verdiepen in dit Zijn en mensen te begeleiden op het pad naar ZelfLiefde.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De sleutel tot ZelfLiefde - Non Dualiteit in het dagelijkse leven

Author:

Sylvie van der Voort

Category:

Spirituality

Number of pages:

120

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-11-2019

ISBN:

978-94-638-9786-0 / 9789463897860

Price:

€ 18,50

Language

Dutch