Gezond of ziek - ligt ook in uw hand -

Mariette Lammers

Category: Health

€ 17,50
Paid shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Hoe kunnen wij ons diepere onderlinge verbanden meer bewust worden en leren respecteren, wat een liefhebbende en wijze Schepper in al het geschapene heeft aangelegd tot onze redding en ons welzijn, want de wereld geraakt uit zijn voegen. Het milieu is zo door ons veranderd, dat gezond leven nauwelijks meer mogelijk is. Wel, dit boek geeft ons in essentie inzicht over de genezing van het lichaam, om bescherming van zijn lichaam en tot innerlijke vrede te komen. Maar de ziel is daar zeer nauw bij betrokken anders is er geen langdurige en volledige genezing mogelijk. Moge deze synthese door het lezen van dit boek duidelijk worden.

From the book

Waarom hebben we nauwelijks een gezonde darmflora meer?  


We weten dat het geven van antibiotica, en het genieten van suiker, gebak, zoetigheden van alle soorten, zoals ook de gebruikelijke industrieel bereid, bestraalde, geconserveerde, met kunstmest, bespoten en daardoor ontwaarde voeding, inclusief koffie, zeer negatief voor onze zo belangrijke vrienden, de darmbacterie werken. Om nog te zwijgen van de toenemende electrosmog (mobiele telefonie!)  


Ik herinner me nog, de ervaring van een teler van compost bacteriën, die bijna identiek zijn aan onze darmbacteriën. Zijn voorheen goede waar werd steeds vaker door de klanten afgekeurd. Er wilde geen melkzuurgisting verschijnen, maar verrotting. De fabrikant begreep het niet, want bij hem werkte het zoals altijd perfect. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie, dat als hij de  goederen in zijn auto exporteerde en tijdens de reis twee of drie keer met de hand telefoneerde, dat deze zijn voorheen intacte melkzuurbacteriën zich tot rotte ziekteverwekkers had gekeerd.    


Dat betekent, dat we nu door bestraling van allerlei soort – en in het bijzonder het telefoneren met de onbeschermde hand – eveneens onze darmflora beschadigen. Men kan een mobiel heel goed met bijvoorbeeld een tachyonen plakkaat, die in het batterij vak wordt gelegd, ontstoren. Of door een bioprotect ontstralings-sticker. Een heel goede en effectieve stralingsbeschermer is shungit (een natuurlijk mineraal). Shungit is een energetische stralingsbescherming uit de natuur (shungite is natuurlijke orgon, orgone = levensenergie). Shungite geeft voortdurend levensenergie af en beschermt altijd je eigen levensenergie. Het beschermt je tegen elektromagnetische straling van verschillende aard: W-LAN, LTE (4G), DECT, mobiele communicatie, enz.  


Een gezonde darmflora is, zoals de kanker onderzoeker P.G. Seeger altijd weer benadrukt, de beste garantie voor onze gezondheid en vooral de veiligste kankerbescherming. Zo is het tegenwoordig nodig, dagelijks enig brooddrank en gefermenteerd graan te nemen om de aanvallende darmflora te sterken.

About the author

Ik ben geboren in 1943, woon in de Betuwe in een rustig dorpje aan de rivier de Linge. Mijn interesse in geestelijke lectuur en geschriften is door de jaren heen gegroeid. Daarnaast volg ik ook actuele ontwikkelingen van milieu en voeding. Dit boek van Christine Heideklang sprak mij erg aan, en heb het daarom verantwoord uit het Duits vertaald.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gezond of ziek - ligt ook in uw hand -

Author:

Mariette Lammers

Category:

Health

Number of pages:

140

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-10-2019

ISBN:

978-94-6389-660-3 / 9789463896603

Price:

€ 17,50

Language

Dutch