De rode draad zonder einde - Leven tussen faalangst en daadkracht

Jack Mulder

Category: Health
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dat het leven niet altijd eenvoudig is, hoef je aan Jack Mulder niet uit te leggen. Op zijn vierentachtigste heeft hij heel wat te vertellen en dat doet hij in dit boek. Hij vertelt over zijn jeugd tijdens de oorlog, je eigen keuzes maken wanneer je ergens niet aan kunt voldoen, zijn lichamelijke tegenslagen en het moeizame proces van ouder worden. Maar hoe vaak hij ook is verdwaald tijdens zijn leven, door zijn optimisme vond hij altijd de weg terug. Zijn levensverhaal laat hij zien dat twijfels, onzekerheden en tegenslag bij het leven horen, maar ook hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken.

From the book

Ook ben ik in deze periode met mijn scootmobiel te water geraakt in Kwadijk. Men heeft mij toen uit het water moeten takelen en ze hebben nog nooit zo snel een ziekenwagen schoon moeten maken.

Door twee jonge verpleegsters ben ik gewassen vanwege de stank. Dat was een belevenis. Een van de weinige keren dat ik de krant gehaald heb. Het was in het dorp heel groot nieuws en sindsdien moest ik bij het ouderenvervoer steeds mijn geboortedatum opgeven, omdat mijn pasje ergens daar in het water ligt.


Graag vieren we het verschijnen van Jacks boek samen met jou. Vandaar dat je bij deze bent uitgenodigd voor de boekpresentatie op zaterdagmiddag 16 november in verzorgingshuis Molentocht, Persijnlaan 99 in Purmerend van 13.30 tot 15.30 uur. De presentatie begint om 14.00 uur.

About the author

Jack Mulder (1935) is geboren in Vlaardingen en is via diverse omzwervingen in Purmerend terechtgekomen. Hier woont hij samen met zijn parkiet Blue in een zorgcentrum. Op oudere leeftijd heeft hij nog één droom: een boek maken van het levensverhaal waar hij al jarenlang aan schreef. Zo hoopt hij anderen te inspireren. Jack houdt van klassieke muziek, puzzelen en is een echte dierenvriend.

Reviews

2019-11-05 10:38:26 | By: Enny | Rating:
Een oprecht, eerlijk verteld en geschreven boek door een 84-jarige. Zijn droom was dit te te kunnen verwezenlijken en zie daar, zijn levensbiografie staat nu voor eeuwig op papier. We gaan jaren terug in tijd en het is interessant om te lezen hoe het toen ging, wat men toen meemaakte. Het heeft humor, het laat 'het leven' lezen. Tijden veranderen, of toch niet? Het boek eindigt in het heden..... Met door het boek heen, een boodschap voor jong en oud.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De rode draad zonder einde - Leven tussen faalangst en daadkracht

Author:

Jack Mulder

Category:

Health

Number of pages:

66

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-6389-737-2 / 9789463897372

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)