Verdwaald in 1480 - Zullen ze ooit nog terugkeren?

Paris Duivenvoorden

Category: Youth books
  • (4)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zullen ze ooit nog terugkeren? Alles verandert voor de twee vriendinnen die in een andere eeuw terecht komen. Zelfs hun naam. Wanneer Eva (als Everliin) in een weeshuis komt en probeert te ontsnappen, ontrafelt Lena (als Louise) de geheimen van het kasteel en vindt ze een dagboek vol mysteries. Ze vinden elkaar en raken elkaar weer kwijt. Samen met Cilia, een zwervend ‘heksenkind’, en Lucas proberen ze de geheimen van 1480 te ontrafelen en uit de handen van Duna, Dionora en Adriaen te blijven. In een avontuur vol verassingen, geheimen en gevaar proberen ze terug te keren naar hun eigen tijd.

From the book

Het blijft nog drie seconden rustig, even zijn de meiden ervan overtuigd dat het niet gelukt is. De stilte blijft en de wind is nog steeds verdwenen. Iedereen staat stil. Iedereen is stil... Dan slaat de bliksem voor hun neus in de grond, op een stukje land, op een plek waar gelukkig geen mensen staan. De donder is harder dan ooit en hagelstenen vallen uit het niets naar beneden. Plotseling beweegt alles weer. Auto’s rijden, fietsers fietsen. Het kind maakt zijn sprong af en landt weer veilig op de grond alsof er niets is gebeurd. Eva en Lena staren naar Duna vol ongeloof maar ook met blijdschap. Blij omdat het niet gelukt is. Alles is gewoon normaal. Toch...? Dan begint hun omgeving te draaien en de meiden kunnen geen kant op. Vanuit hun ooghoek zien ze iets groots gevaarlijk op hen af denderen.

About the author

Paris Duivenvoorden is altijd al gek geweest op verhalen. Vanaf het moment dat ze kon lezen verslond ze het ene na het andere boek. Verhalen die spannend zijn of een historische achtergrond hebben interesseren haar het meest. Verhalen schrijven doet zij al zolang als zij zich herinnert. Bij het verhaal ‘Verdwaald in 1480’ dacht zij voor het eerst dat dit wel eens een echt boek kon worden. Schrijfster worden is haar grootste droom. Haar inspiratie voor haar verhalen haalt zij uit het dagelijks leven en haar fantasie. Ideeën doet zij op in haar klas, op de scouting, tijdens de atletiek, op de fiets naar school of gewoon ‘s avonds in haar bed wanneer ze alle tijd heeft om na te denken. En weet je wat... haar volgende verhaal zit al in de pen.

Reviews

2021-01-23 16:20:06 | By: Shannon | Rating:
Wow! Echt zo'n goed boek! Dit is zeker weten een van mijn lievelingsboeken. Aan het begin wat lastig om in het verhaal te komen maar eenmaal in het verhaal en ik kon het boek niet meer wegleggen. Zelf heb ik ook al een tijd de droom om zelf schrijfster te worden en door Paris kreeg ik er veel motivatie voor en ben ik gewoon begonnen aan mijn droom. Paris is een groot voorbeeld voor mij. Ik vind het echt een top boek. Vooral leuk dat de fantasie gecombineerd is met dingen die misschien wel echt zouden kunnen zijn gebeurd rond de tijd waar Lena en Eva verdwaald in raken. Ik raad je dit boek zeker aan om ook te lezen!

2020-09-28 15:38:00 | By: Review;) | Rating:
Wat een verhaal! De opbouw en samenhang van het verhaal was erg goed en het verhaal liet je tijdens het lezen niet meer los. Een boek dat ik je zeker aanraad. De personages zijn ook ontzettend leuk en het is ook leerzaam aangezien 1480 leerzaam wordt weergegeven.

2020-01-17 11:10:03 | By: Maartje | Rating:
Wat goéééééééd!! Super gaaf en echt een heel leuk boek. Ik kan niet wachten op het volgende boek... (hoop dat die er komt!)

2020-01-10 15:15:36 | By: Sanne | Rating:
Ik ben zo ontzettend trots op Paris!! Ik en iemand anders hebben ook tegen haar gezegd dat het zo'n goed verhaal was dat ze het moest gaan proberen om het uit te geven bij een uitgeverij! Gelukkig heeft ze het gedaan en is het een super boek geworden! de school een een aantal leraren willen het ook kopen en ik ben echt super trots op deze meid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verdwaald in 1480 - Zullen ze ooit nog terugkeren?

Author:

Paris Duivenvoorden

Category:

Youth books

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-01-2020

ISBN:

978-94-638-9881-2 / 9789463898812

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)