Aisha - Innerlijke rust door inzicht en bewustwording

Ingrid van Rhoon

Category: Spirituality

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer je dit verhaal leest dan zal het je meerdere malen verbazen hoe ik de signalen, aanwijzingen, situaties en ontmoetingen allemaal serieus neem. Hiermee bedoel ik het vinden van veertjes, dubbele cijfers, Tarot-inzichtkaarten en ook de mensen die ik ontmoet niet te vergeten. Deze signalen verschaffen mij inzicht op momenten dat ik het soms zelf even niet meer weet. Voor dit alles ben ik ontzettend dankbaar. Hoewel Ik veel in mijn eentje moest uitzoeken heb ik geleerd dat werkelijk alles zich op het juiste moment aandient. Wanneer je dit echter kunt zien en voelen dan weet je dat alles in het universum met elkaar is verbonden en bewandel je het juiste pad.

From the book

Gezellig samen ruimte maken voor groei en bloei. Het is ook grappig om zo samen bezig te zijn en de gesprekken die ze voeren en de onderwerpen die ter sprake komen. Over en weer zijn ze inspiratie voor elkaar want ze delen dezelfde interesses. Dat wat ze wil gebeurt, meer verbinding met de natuur. De kippen scharrelen om haar voeten op zoek naar wormen, de brandnetels prikken in haar lijf en de frambozen verdwijnen in haar mond. Geluk, dit is het gevoel wat ze wil ervaren, zo dichtbij. De inspanning voelt niet als werk het maakt haar blij dat ze iets kan doen en tevens iemand kan helpen. De gesprekken zijn interessant, zo laat ze zich vertellen over de bijenkolonie. Haar neef is imker en hij zegt: “Weet je dat wij nog veel van de bijen kunnen leren, hoe zij samenwerken dat is echt subliem.” Aisha luisterde met volle aandacht, ze besloot om een keer met hem mee te gaan om het met eigen ogen te aanschouwen, de beelden blijven dan beter hangen. Dit tuinieren doet ze twee ochtenden in de week en verder leeft ze erg in het moment.

Dan gaan Gijsbert en Aisha onverwachts op vakantie naar Ibiza en hun zoon Kelvin komt met een vriendin enkele dagen later en hebben een studio gevonden op vijf minuten afstand van hun hotel. Dit was fijn na zo’n lange periode van gescheiden te zijn geweest, nu konden ze elkaar in een mooie en zonnige omgeving weer beter leren kennen. De eerste dagen dat ze nog alleen waren hadden ze mooie bergwandelingen gemaakt waarbij Aisha weer inspiratie had opgedaan door het vinden van een mooi stukje hout. Haar eerste gedachte was Isis - het oog van Horus. Ze ging even zitten om zich op dit stukje hout te concentreren, pakte haar telefoon om een foto te maken en zag de tijd op 11.11 uur staan.

Let op je gedachten en woorden, want dat zal je manifesteren. Synchroniciteit: je leven is uitgegroeid tot totale balans en de les die u nodig hebt om te leren zal verschijnen voor je. ‘Wanneer de leerling klaar is, verschijnt de meester’.

About the author

Ingrid van Rhoon (1955) is optimistisch, nieuws- en leergierig. Alles wat ze in haar leven heeft ervaren en waar ze van heeft geleerd deelt ze graag met anderen. Dit doet ze in gesprekken, tijdens lezingen, workshops maar het liefst schrijft ze over bewustwording, innerlijke groei en zelfkennis. Haar lange zoektocht heeft veel inzichten verschaft die haar leven gelukkig hebben gemaakt. Ze voelt zich bevrijd van vaste gewoontes en patronen en dit leeft een stuk aangenamer. Ze geniet enorm van de natuur die inspiratie geeft en haar aanzet tot denken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aisha - Innerlijke rust door inzicht en bewustwording

Author:

Ingrid van Rhoon

Category:

Spirituality

Number of pages:

142

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-11-2019

ISBN:

978-94-638-9752-5 / 9789463897525

Price:

€ 18,99

Language

Dutch