Cover voorkant
Zo veel liefde
Zo veel liefde

Zo veel liefde

Marja Vos

Category: Novels
  • (10)

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zo veel liefde vertelt over het liefdesleven van Yara en Veerle. Beiden hebben ze de liefde van hun leven gevonden. Ze hopen op een lang en gelukkig leven met hun droomman. Maar ook al is er zo veel liefde in je leven, er is geen garantie dat je samen oud wordt. Hoe reageren Yara en Veerle wanneer blijkt dat hun partner niet de ideale man is die ze dachten te kennen?

From the book

Het nieuwe jaar was nu drie dagen oud. Veerle was blij dat de feestdagen voorbij waren. Veel eten en drinken. Veel binnen zitten. Ze had de hele familie gezien. Gezellig, maar morgen zou ze weer aan het werk gaan en vandaag wilde ze nog wat leuks doen. Ze had Hanneke, haar vriendin, gebeld of ze misschien iets konden afspreken. Ergens koffie drinken en dan misschien naar een museum gaan? Hanneke wilde altijd wel wat doen, mits ... ze geen afspraak met een leuke man had. En dat gebeurde nogal vaak. Het was nog maar net uit met de ene of haar oog viel al weer op de volgende man. Veerle begreep niet waar ze al die mannen vandaan haalde. Zij ontmoette haast nooit een leuke man, en als dat soms wel het geval was, dan was hij al verloofd of getrouwd. Ze was nu tweeëntwintig en wachtte geduldig op de prins op het witte paard. Zou die ooit komen? Volgens Hanneke moest ze zelf beter haar best doen, maar daar had ze geen zin in. Het leven was goed zo. Ze was graag thuis en af en toe eens naar een kasteeltje of museum was genoeg voor haar.
Hanneke had geen afspraak en was er meteen voor om met Veerle mee te gaan. Eerst koffie ergens op de Botermarkt, daarna naar het Frans Halsmuseum en tot slot misschien ergens een wijntje doen. Met het eten wilde Veerle graag thuis zijn. Ze woonde nog steeds bij haar ouders en wilde haar moeder niet teleurstellen. Zij deed altijd zo haar best op het eten.

About the author

De Schoonhovense Marja Vos (1948) werkte als docente Nederlands en conrector van de onderbouw in het voortgezet onderwijs in Schoonhoven. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en drie kleindochters. Sinds ze niet meer werkt heeft ze tijd voor haar hobby’s: schrijven, lezen, stijldansen en reizen. Ze is begonnen met het schrijven van kinderboeken, maar al snel stapte ze over op schrijfwerk voor volwassenen. In 2018 kreeg zij van de uitgever een oeuvreprijs.

Reviews

2020-09-21 10:04:48 | By: Joke v d Weiden | Rating:
Een spannend boek. Als je begint te lezen, wil je graag doorlezen.

2020-04-07 14:32:45 | By: Petra | Rating:
Weer een heerlijk boek van Marja; het gaat over verschillende relaties, je voelt er is iets meer aan de hand dan dat je leest, het plot is verrassend en ga ik dus niet verklappen. Spanning met een vleug humor dat is toch wel de schrijfstijl van Marja.
Heb je zin in een leuk boek voor op vakantie of in deze thuisblijf "Coronatijd" koop dan het boek van Marja!

2020-02-24 17:25:25 | By: Kohinoor
Ook deze keer weer een leuk verrassend verhaal waarin je in een mix van (non-)fictie wordt meegenomen. De herkenbare en menselijke emoties maakt dat je je kunt inleven in de verschillende personen en situaties. Door de omslag halverwege het verhaal komt de titel mooi tot zijn recht.
Want zo is, zoveel liefde!

2020-01-03 11:31:21 | By: Miranda | Rating:
Deze roman leest heerlijk weg. Ik vond het erg leuk om veel te herkennen van Haarlem. Dit boek is top voor op vakantie of een avondje ontspanning.

2019-12-14 11:36:52 | By: Kiara | Rating:
Met dit regenachtige en koude weer, is dit een heerlijke roman om te lezen in het licht van de kerstverlichting. Het leest gemakkelijk weg en ik geniet van de herkenbare details over onder ander Haarlem. Het verhaal verrast me en blijft boeiend tot de laatste bladzijde.

2019-12-06 22:48:35 | By: Ida van Doren | Rating:
Marja Vos heeft weer een leuk boek geschreven. Heerlijk om te lezen op een regenachtige herfstdag. Het verhaal over Veerle en Yara en de man in hun leven? Een eigentijds thema met een leuke invalshoek. Het stukje over oma's bh's en slipjes lieten mij lachen.

2019-11-21 06:43:16 | By: Dewi | Rating:
Wat een leuk boek weer! Leuk verhaal met een onverwachte wending! En als slot een ondeugende vriend!

2019-11-21 06:46:24 | By: Elly | Rating:
Ik heb genoten van het boek tijdens mijn vakantie. Ik vond het een leuk, grappig boek met een leuk einde en kan niet wachten op het volgende boek!

2019-11-07 23:41:58 | By: Karen | Rating:
Dit boek is prachtig geschreven. Een heel leuk verhaal, met een verassend ogenblik. Die had ik niet zien aankomen!
Maar met liefde komt het allemaal toch nog goed.
Ik zie alweer uit naar het volgende boek...

2019-11-05 14:16:58 | By: Peter | Rating:
Deze roman geeft je inderdaad een goed gevoel. Er gebeurt best een heleboel. Men is lief voor elkaar. Natuurlijk is er ook wel eens een minder leuke gebeurtenis, maar daar moet ik in de review niet te veel over vertellen. Als lezer word je op enig moment verrast. Dat is een van de leuke dingen in deze roman. Wie meer boeken van Marja heeft gelezen kent de schrijfstijl. Vlot geschreven. Ze bezorgt je hiermee een aantal boeiende leesuren.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zo veel liefde

Author:

Marja Vos

Category:

Novels

Number of pages:

148

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-638-9727-3 / 9789463897273

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (10)