Boodschappen van Hoop - Onafhankelijk worden van situaties of omstandigheden om ons leven tot bloei en volle schoonheid te laten komen

Lucien Verkooijen

Category: Spirituality

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Boodschappen van Hoop ondersteunt en helpt u wanneer u het moeilijk heeft, doordat u uzelf of het leven (nog) niet begrijpt. Het begeleidt u op uw levenspad en brengt licht in de doolhof van het leven. We kunnen alleen de juiste keuzes maken in ons leven wanneer we bewuste keuzes kunnen maken, gebaseerd op inzicht, kennis of ervaring. Het laat zien hoe boeiend ons leven kan zijn wanneer we ons verbinden met onze ziel. Wanneer we contact maken met de altijd aanwezige pure liefde in ons hart. Het maakt ons bewust dat werkelijk geluk alleen in onszelf kan worden gevonden en niet afhankelijk is van iets of iemand buiten ons. Het maakt ons onafhankelijk en vrij. De vrijheid die nodig is om onze eigen diepte te leren kennen.

From the book

Soms voelen wij ons als een drenkeling, worstelend om boven water te kunnen blijven. Zoekend naar enig houvast in het leven, zoekend naar enige hoop, naar enig licht. Wanneer we wat we zo missen buiten onszelf zoeken, zullen we vaak teleurgesteld worden. Keer u daarom naar binnen, in u zitten haast alle antwoorden op uw vragen. Laat u leiden door uw gevoel, uw intuïtie, uw innerlijke stem. Vertrouw daar dan op, het is vaak uw enige hoop. Stem u daar steeds opnieuw op af. Dan bent u niet meer met het andere waar u onder gebukt gaat verbonden en kan het licht van nieuwe hoop en inzichten de zwaarte oplossen en u het bewustzijn geven dat u op dat moment nodig heeft. Het leven is een doolhof, het kan ons gemakkelijk naar de duisternis voeren die in ieder mens ook aanwezig is.
We proberen soms te vluchten door weg te kijken van zaken die onze aandacht vragen. Of te ontkennen wat er in ons leeft. We willen geen pijn of verdriet voelen, we willen ons alleen maar fijn voelen. Maar het leven is het totaal van alles, pijn, verdriet, boosheid, maar ook warmte, mededogen en liefde. Wij als mens maken deel uit van het leven, doorleef daarom uw leven. Het leven afwijzen is uzelf afwijzen. Aanvaard het leven zoals het naar u toekomt. Wij weten niet waarom het zo is, maar ontken uw gevoelens niet meer. Een pilletje heeft nog nooit een probleem opgelost. Geen pil kan uw pijn anders dan tijdelijk verzachten. Uw gevoelsleven is eenzaam, het heeft pijn of verdriet en heeft daarom uw aandacht nodig. We kunnen op veel manieren voor korte of langere termijn “vastlopen” in ons leven. Dat kan veel oorzaken hebben.

About the author

Lucien M. Verkooijen is een spiritueel leraar en auteur. Als kanaal voor hogere energieën is hij in staat deze te ontvangen, te begrijpen en uit te dragen. Hij laat u kennis maken en geeft u in eenvoudige bewoordingen inzicht in de diepere betekenis van het leven. Wat hij uitdraagt vertegenwoordigt de universiteit van het leven. Het is de hoogste vorm van leven op aarde om te leven vanuit het hoger bewustzijn. Het helpt mensen die zich daarvoor kunnen en willen openstellen op een steeds hoger plan. Al het geschrevene zijn slechts woorden en een hulp op uw levenspad. Het vraagt om naar binnen te keren om het de eigen waarheid te laten worden. De waarheid die van niemand anders ontvangen kan worden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Boodschappen van Hoop - Onafhankelijk worden van situaties of omstandigheden om ons leven tot bloei en volle schoonheid te laten komen

Author:

Lucien Verkooijen

Category:

Spirituality

Number of pages:

284

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

15-11-2019

ISBN:

978-94-638-9765-5 / 9789463897655

Price:

€ 22,99

Language

Dutch