Cover voorkant
Dus jij wilt verkoper worden? - Man, ga toch vissen!
Dus jij wilt verkoper worden? - Man, ga toch vissen!

Dus jij wilt verkoper worden? - Man, ga toch vissen!

Fred Rutgers

Category: Management

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op veler verzoek is dit een verbeterde heruitgave van dit boek dat zelfs de verkoop top 250 heeft gehaald van Managementboek.

Veel ondernemers vinden verkopen lastig terwijl verkoop toch echt de basis vormt van ieder bedrijf. Zonder verkoop kan geen enkel bedrijf bestaan! In begrijpelijke spreektaal legt Fred in dit boek stap voor stap uit hoe ook jij betere verkoopresultaten kunt behalen. Met deze bewezen succesvolle aanpak kan iedereen, dus zeker ook jij, op een leuke manier meer verkopen. Lezers geven telkens weer positieve feedback; “eindelijk een boek met een simpele en doeltreffende aanpak dat ik in één avond heb uitgelezen. De volgende dag ervoer ik al de eerste resultaten”.

From the book

Je besluit is genomen... Jij wordt ondernemer!
Wat maakt jou nou echt een ondernemer?
Is dat jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel?
Strikt formeel natuurlijk wel.

Maar een inschrijvingsnummer, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een btw-nummer en een zakelijke bankrekening zijn allemaal belangrijk om te hebben als ondernemer, maar ze maken je geen ondernemer.
Ondernemer zijn is een manier van leven. Als ondernemer ben je anders dan anderen. Door de keus te maken om ondernemer te worden, ben je over een drempel gegaan waar heel veel mensen niet overheen durven. En dat feit op zich maakt jou al bijzonder. Hoe vaak hoor ik mensen niet zeggen: “Ik heb altijd zelfstandig ondernemer willen worden, maar ja, het is er nooit van gekomen.” Ook hoor ik vaak mensen zeggen: “Als ik geld had gehad, dan was ik voor mezelf begonnen”, of gewoon: “Beter een grote knecht, dan een kleine baas.” En zo zijn er natuurlijk nog veel meer uitvluchten om niet te kiezen voor zelfstandig ondernemerschap.
Nu is ook niet iedereen zomaar geschikt om zelfstandig ondernemer te worden. Om als ondernemer kans van slagen te hebben moet je eigenlijk een beetje speciaal, een beetje gek, een beetje vreemd en een beetje jezelf zijn. Ondernemen is ook gewoon een beetje van alles.

Een beetje speciaal! Als je kans van slagen wilt hebben als ondernemer moet je ergens ‘goed’ in zijn.

About the author

Fred Rutgers, geboren achter de kassa, heeft verkopen en omgaan met klanten in zijn genen zitten. Als ondernemer heeft hij hoogtepunten beleefd, maar ook zware tegenslagen overwonnen. Door slimme en effectieve marketing en sales aanpak heeft hij telkens weer indrukwekkende resultaten bereikt. Inmiddels heeft hij al vele ondernemers geholpen om de omzet van hun bedrijf een ware boost te geven. Hij doet al ruim 25 jaar onderzoek naar consumentengedrag en klanttevredenheid. Als spreker over deze onderwerpen staat hij regelmatig op podia in binnen en buitenland waar hij met veel passie en drive zijn verhaal vertelt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dus jij wilt verkoper worden? - Man, ga toch vissen!

Author:

Fred Rutgers

Category:

Management

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-10-2019

ISBN:

978-94-638-9757-0 / 9789463897570

Price:

€ 17,99

Language

Dutch