De Wereld Achter de Spiegel - De Maansteenmachine

Lenno Vranken

Category: Fantasy

€ 24,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een grote ruzie. Nu is Huritt terug helemaal alleen. Hij heeft zich nauwelijks kunnen aanpassen aan de magische wereld waarin hij terecht is gekomen of nieuw gevaar ligt al op de loer. Het Vanklor college, de toverschool die voor Huritts enige onderdak zorgt, wordt geteisterd door een reeks macabere moorden. De dader blijkt een Vampier te zijn, die het college van binnenuit aanvalt. Maar, wie is dit monster? Huritt probeert de dader te vatten. Ondertussen moet hij zijn ware aard als Onvolwaardige verborgen houden voor zijn omgeving, in het belang van zijn eigen veiligheid. Dan stuit de jongen op een nog groter mysterie. Het mysterie van de Maansteenmachine... Spanning, actie, gruwel en massa’s magie wachten je op in dit derde deel van Huritts avonturen!

From the book

‘Is er iets?’, vroeg Jormi toen Huritt hem aantikte. Huritt had al van in het begin de jongens op het Vanklor college niet gemogen. Ze waren allemaal hetzelfde, dom, bang om werkelijk zichzelf te zijn en niet elkaar na te doen, gewelddadig, ongelofelijk seksistisch en ook nog eens vreselijk arrogant en gemeen. Om eerlijk te zijn kon hij een hele roman schrijven over wat hij van de jongens op het college vond, maar die zes eigenschappen waren allesomvattend. Jormi Badleff was daarentegen een uitzondering en beschikte over een zeldzame hoeveelheid fatsoen en aardigheid die alle andere jongens op de school niet hadden. De jongen had ook een uitstraling die gewoon erg vriendelijk overkwam. Of het nu aan zijn blonde krullen lag, aan zijn sproeten of zijn Volbloedogen die cyaanblauwe pupillen hadden, wist Huritt niet te zeggen. In ieder geval zou hij het fijn vinden als hij de vakantie op het kasteel niet alleen hoefde door te brengen. Ja, hij had het arme vrouwtje bij het lunchkarretje nog om mee te praten, maar Huritt had het ook leuk gevonden als hij een vriend zou hebben tijdens deze eenzame periode. Hij was heus niet de enige leerling die bleef slapen op het Vanklor college, maar hij was gegarandeerd wel de enige zonder ouders om naartoe te gaan tijdens die twee vrije weken. Misschien bleef Jormi toevallig ook op het college? Huritt hoopte vurig van wel.
‘Ik vroeg me af of jij misschien ook op het college blijft tijdens de vakantie?’, vroeg Huritt. Jormi legde zijn pratende plumeau neer op de houten kast. Huritt wist al genoeg.

About the author

Lenno Vranken (Neeroeteren, 2000) is ondertussen achttien en de gepassioneerde auteur van de serie De wereld achter de spiegel. Met het verschijnen van dit derde deel in zijn reeks, ziet hij wederom een droom in vervulling gaan. Hij was al heel vroeg geboeid door sprookjes en oude sagen en wilde al zo lang hij zich kan herinneren schrijver worden. Naast schrijven houdt Lenno zich het liefst bezig met acteren, zingen, tekenen en uiteraard lezen. Hij is een enorme fan van de Harry Potter-boeken, Gotische literatuur en oude griezelfilms. Hij begon aan deze serie te schrijven toen hij dertien was.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Wereld Achter de Spiegel - De Maansteenmachine

Author:

Lenno Vranken

Category:

Fantasy

Number of pages:

390

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-11-2019

ISBN:

978-94-6389-785-3 / 9789463897853

Price:

€ 24,50

Language

Dutch