Cover voorkant
Veerkracht van lijden naar leiden - Een ode aan gebroken zielen
Veerkracht van lijden naar leiden - Een ode aan gebroken zielen

Veerkracht van lijden naar leiden - Een ode aan gebroken zielen

Chantal Merkelbach


€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat komt er van je terecht, als je in een gebroken gezin opgroeit, als kind voor volwassen problemen komt te staan en je totaal elf stiefouders telt? Wat gebeurt er als je met verkeerde vrienden omgaat? Je in je eigen gezin kampt met ongezondheid en verlies. De Hulpverlening onbetrouwbaar blijkt en zelfs je Uitgeverij van je eerste boek een oplichter is? Dan schrijf je het script van je leven opnieuw! Het doorzetten heeft Chantal niet van een vreemde. “Liever door alle pijn heen dan niets meer voelen, geeft lucht en licht” is Chantal haar mening. Chantal Merkelbach wordt geboren op 1 maart 1972 in Rotterdam. Haar gevecht tegen onrecht levert pijn en revalidatie op. Haar eerste boek ‘Veerkracht een ode aan gebroken gezinnen’ komt uit op 18 mei 2018, op de plek waar haar familie ooit voet aan wal zetten. Een jaar later volgt dit boek, na oplichterij van Lecturium. Chantal zegt dat iedereen het script van het leven kan veranderen en de schaduwkanten altijd lichtpunten heeft. Die zij parels noemt. Na een gebroken zwanengezin in de sloot voor haar huis te hebben geholpen is Zwaan Zinnig ontstaan. Chantal stopt met aan de zijlijn staan, doorziet slachtofferschap en gaat door tot het gaatje. Chantal kiest voor leiden in plaats van lijden en zet als Manager naast het zijn van Systemisch Werker en Medium mensen in hun kracht.

From the book

Ik heb een besluit genomen op 11 oktober 2019. Het gaat wederom over uit het slachtofferschap stappen en zelfverantwoordelijkheid nemen en in mijzelf en in mijn verhaal blijven geloven. Niet om aandacht te krijgen, maar om een boodschap in de wereld te brengen. Het heeft nu lang genoeg geduurd. En ik wens dat 3 november er een mooi Event vanuit mijn onderneming Zwaan Zinnig wordt neergezet! For Body & Soul! Met het thema “Voor vrouwen met ballen, maar mannen die durven mogen ook komen”, zet ik zowel ondernemers in hun kracht als dat ik met de ondernemers de bezoekers in hun kracht zet.
Ik wil ergens voor staan. Waarom gebeurt dit? Waarom moest ik mijn boek herschrijven? Omdat ik het script moest herschrijven en niet andere mensen mijn leven laten bepalen.

About the author

Chantal Merkelbach wordt geboren op 1 maart 1972 in Rotterdam. Haar gevecht tegen onrecht levert pijn en revalidatie op. Opeens bevindt zich een gebroken zwanengezin in de sloot voor haar huis. Zwaan Zinnig ontstaat. Chantal stopt met aan de zijlijn staan, doorziet slachtofferschap en gaat door tot het gaatje, op weg van donker naar licht. Chantal kiest voor leiden in plaats van lijden en zet als Manager naast het zijn van Medium en Systemisch Werker mensen in hun kracht.

Veerkracht – van lijden naar leiden is het tweede boek van Chantal Merkelbach. Haar eerste boek, Veerkracht – een ode aan gebroken gezinnen, verscheen eerder dit jaar.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Veerkracht van lijden naar leiden - Een ode aan gebroken zielen

Author:

Chantal Merkelbach

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

262

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-638-9780-8 / 9789463897808

Price:

€ 22,99

Language

Dutch