Hasjpijp en Kumquat - Alles moet ervaren worden

Els Voskuil

Category: Novels

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De hoofdpersoon trekt het gordijn open en laat je zien wat er tijdens de hippietijd bij een bepaalde scene in Leiden gebeurde. Seks, drugs en rock and roll. Crimineel gedrag, ongeschikt voor het daglicht, wat soms tot hilarische situaties leidt. Als ze dan haar grote liefde toelaat in haar leven maakt ze keuzes die niet altijd goed uitpakken. Een emotionele draaimolen is het gevolg, maar ook de nodige humor tussendoor is niet vergeten. Muziek speelt een grote rol en neemt je mee terug naar die tijd. Ze ontdekt dat ze eigenlijk gewoon gelukkig wil zijn, ongeacht de omstandigheden. Uiteindelijk vindt ze in India waar ze al heel haar leven naar op zoek was.

From the book

Met man en macht werd de boot onder de brug door geduwd zodat hij in elk geval aan de goede kant lag. Chris schreeuwde naar mij dat hij kurken nodig had om de gaten te dichten. In zijn onderbroek was hij het ruim ingegaan om te kijken wat hij kon doen. Als de boot verder zou zakken zou ze zinken en eenmaal op de bodem zou die nooit meer omhooggehaald kunnen worden. Met alle gevolgen van dien.
Kurken dus.
Ik stond op de kant met een baby in mijn armen, alle spullen nog op de oude boot, kilometers hier vandaan. En het was nog maar de vraag of er daar kurken waren die aan de afmetingen voldeden. Ik wist me geen raad.

About the author

Els Voskuil (1951) is geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Leiden. Vanaf haar vroege jeugd wilde ze dingen ‘anders’. Vooral ervaren in het leven en grenzen opzoeken waren haar missie. Ze zegt: “Ik heb nergens spijt van; alles wat ik heb gedaan leek op dat moment een goed idee.” Schrijven heeft ze eigenlijk altijd al gedaan, maar dit is haar eerste publicatie. Op de plank liggen teksten voor gedichten, songteksten waaronder een carnavalslied en verhaaltjes voor een kinderboek. Ze schrijft ook geleide meditaties en geeft meditatie avonden. Ze organiseert cursussen op het gebied van mens ZIJN en initiaties op spiritueel gebied. Daar heeft de Oneness University, tegenwoordig O&O Academy in India een grote rol bij gespeeld.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hasjpijp en Kumquat - Alles moet ervaren worden

Author:

Els Voskuil

Category:

Novels

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-02-2020

ISBN:

978-94-6389-570-5 / 9789463895705

Price:

€ 19,99

Language

Dutch