Kleine verhalen in een grote wereld - Hoe een vader met zijn zoon de wereld (her)ontdekt

Joep van Leeuwen

Category: Stories

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dat de lichtpuntjes van het ouderschap in kleine dingen zitten, besef je na het lezen van één of meerdere verhalen uit deze verhalenbundel, maar al te goed. Joep van Leeuwen zijn grootste droom kwam uit toen hij vader werd van een zoon. Hij (her)ontdekte samen met Tijn de wereld en schreef dit op. In zijn verhalen geeft hij je het inzicht dat een kind het meeste leert door te onderzoeken en met zijn ouders uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Doordat zijn verhalen uit de praktijk komen, vormen de inzichten samen een realistische boodschap: het opvoeden van een kind is een gezamenlijke en liefdevolle ontdekkingstocht door de huidige maatschappij.

From the book

De donkere wolken pakken zich samen rondom Amsterdam en de eerste druppels vallen al op de gortdroge straat als ik Tijn op ga halen na een extra dagje opvang.
Als ik binnenkom in de binnenspeeltuin barst het onweer los. Ik zie Tijn gefascineerd naar buiten kijken en als ik naast hem ga zitten slaat hij één arm om mijn nek en drukt zich tegen mij aan.

Dit is de eerste keer dat Tijn bewust onweer meemaakt. Als het wat rommelt kijkt Tijn mij met een vragende blik aan. Tja, wat zal ik nu zeggen...?

About the author

Joep van Leeuwen (1983) is vader van Tijn en Eke, fysiotherapeut, muzikant, zanger, liedjesschrijver, een positieve realist en nu ook auteur van zijn eerste verhalenbundel. Verhalen die zijn ontstaan
        toen hij als jonge vader met zijn zoon Tijn de wereld opnieuw ontdekte. Hij zag (weer) door de ogen van een kind hoe geluk in kleine dingen zit en hoe eenvoudig het leven soms kan zijn. En dat je juist door die eenvoud het positieve weer beter ziet. Door zijn achtergrond als (liedjes)schrijver schreef hij deze avonturen met zijn zoon op in korte verhalen. Hier werd een selectie van gemaakt, wat resulteerde in deze verhalenbundel.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kleine verhalen in een grote wereld - Hoe een vader met zijn zoon de wereld (her)ontdekt

Author:

Joep van Leeuwen

Category:

Stories

Number of pages:

126

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-02-2020

ISBN:

978-94-638-9998-7 / 9789463899987

Price:

€ 18,50

Language

Dutch