Flip de Kikker

Kleine Linda

Category: Children books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Iedereen is anders en daarom is het van groot belang dat we elkaar accepteren zoals we zijn. Deze belangrijke boodschap geeft Linda aan jonge kinderen mee in de vorm van een hartverwarmend prentenboek over Flip de kikker, die een pootje mist. Door het vrolijke verhaal af te wisselen met verschillende klassikale opdrachten, bieden zij kinderen de kans om spelenderwijs gevoelens en emoties bij elkaar te leren herkennen. Met de kleurrijke illustraties van Mohawk, die het verhaal uitmuntend in afbeeldingen heeft gepresenteerd, heeft Linda een onlosmakelijke samenhang weten te creëren tussen tekst en beeld. Samen hebben zij een handzaam boekje gemaakt dat voor iedere juf of meester bruikbaar zal zijn, waarin leerzame opdrachten op vermakelijke wijze aan kinderen kunnen worden overgebracht.

From the book

Flip was er bijna. Zijn hartje ging tekeer. Wat was het spannend. Hij kwam bij de vijver en er werd raar naar hem gekeken. Hij snapte er niets van. Flip liet zijn kopje naar beneden hangen en werd een beetje stil. De andere kikkers keken boos naar hem. In de vijver waar hij woonde gebeurde dat helemaal niet en iedereen vond hem daar aardig, ook al was hij anders. Flip kroop een beetje in elkaar en deed heel rustig. Op het moment dat hij in het water wilde springen, kwam er een grote kikker naar hem toe. Zijn sprong ging een beetje fout. Flip werd bang en zwom snel naar de kant. Hij ging uit het water. ”Wat doe jij hier in onze vijver?” zei de grote groene kikker.

“Ik kwam even kijken hoe het hier was. Ik hoorde jullie en ik dacht, dat is gezellig,” vertelde Flip.

About the author

Kleine Linda is dramadocent en geeft kinderen graag iets mee. In dit boek vertelt zij over een kikker die anders is.
Het verhaal is gebaseerd op een echte kikker uit de vijver in Linda haar tuin. Zijn naam is Flip en hij mist een pootje. Linda is aan de slag gegaan met een verhaal over deze echte kikker en haar zoon Mohawk heeft de tekeningen gemaakt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Flip de Kikker

Author:

Kleine Linda

Category:

Children books

Number of pages:

56

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

07-02-2020

ISBN:

978-94-638-9967-3 / 9789463899673

Price:

€ 18,99

Language

Dutch