Heppie Vegan Kids

Nancy de Heer

Category: Children books

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek is voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Misschien wel het boek voor jou. Het opent een wereld. Een wereld, waarin je je op een bijzondere manier kunt inzetten voor duurzaamheid op aarde en een beter leven voor landbouwdieren. Misschien heb je besloten, of er over nagedacht om geen dieren en producten van dieren meer te willen eten en gebruiken. Misschien weet je niet of dat wel kan als kind. Of misschien zoek je naar een manier om het er met je ouders over te hebben. Dit boek vertelt je alles over gezond en verantwoord veganistisch eten. En hoe het is om plantaardig te leven in het algemeen.

Samen met je ouders kun je op ontdekkingsreis gaan in de wereld van de vegans. Veel bekende mensen zoals Miri Kloosterman (Thijs van GTST), Milouska Meulens (Jeugdjournaal) Dio, Josje Huisman (K3), Ariana Grande, Armanda Govers (Utopia) Beyoncé, Dj Wannabeastar, en Miley Cyrus, om er een paar te noemen, gingen je voor omdat ze klaar zijn met het feit dat de aarde steeds meer vervuild raakt en dieren erg lijden in de grote veehouderijen.

Je hoeft er niet aan mee te doen. Buig je samen met je ouders over deze duurzame levensstijl: word een Heppie Vegan!

From the book

‘Maar wat eet je dan als je helemaal geen dierlijke producten eet?’ Dat vragen mensen vaak als je veganist bent. Mensen vinden het tegenwoordig niet raar als je zegt dat je vegetariër bent. Veganistisch eten is voor de meesten nog wat vreemd. Hoe kun je nou zonder melk, kaas en eieren lekker eten, denken ze.

Meer dan twintig jaar geleden was dat inderdaad moeilijk. Toen had je geen vleesvervangers. Ja, in bijvoorbeeld een Indonesische winkel, tofu maar niet in de supermarkt. Geen lekkere vegan kipschnitzels of bitterballen, geen worst voor bij de stamppot. Tegenwoordig kun je bijna alles in een veganistische vorm vinden. Daarbij krijg je ook nog iets extra’s: namelijk een fijn gevoel. Waarom word je blij als je veganist wordt? Omdat je niet meer meewerkt aan het dierenleed dat er in de intensieve veehouderij plaatsvindt. Ook help je anderen te beseffen wat ze nu echt eten. De meeste mensen weten niet hoe het dier dat ze eten, geleefd heeft. Je zet jezelf dus neer als ambassadeur voor dierenbescherming. In hoofdstuk vijf vertellen we alles over de vee-industrie van zestig jaar geleden en die van nu.

About the author

Sinds haar elfde zet Nancy zich in voor een beter dierenwelzijn. Alle dieren. In 2009 richtte zij stichting Stem voor Dieren op. De opbrengst van dit boek gaat dan ook naar deze stichting.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Heppie Vegan Kids

Author:

Nancy de Heer

Category:

Children books

Number of pages:

74

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-12-2019

ISBN:

978-94-638-9834-8 / 9789463898348

Price:

€ 16,99

Language

Dutch