Das, Hert en de vier seizoenen

Manja Hogeboom-de Hart

Category: Picture books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Terwijl alle vier seizoenen voorbij gaan, ligt Das lekker in zijn veilige, warme holletje. Hij heeft geen reden om naar buiten te gaan, totdat er op een dag onverwacht visite langskomt. Das wordt aangenaam verrast doordat hij te zien krijgt welke charme elk seizoen heeft. Beleef het leerzame en grappige avontuur van Das en zijn vriend gedurende vier seizoenen.

From the book

Op een dag is de winter weer voorbij en wordt Das langzaam wakker. ‘”Waaahh,” zegt Das en hij rekt zich even lekker uit. Hij kijkt naar buiten. Maar wat is dat? Een grote schaduw komt op Das zijn holletje af. Das is bang, maar hij kan niet weg uit zijn holletje. Hij doet zijn handen voor zijn ogen en hoopt dat de enge schaduw weg zal gaan.

About the author

Na het avontuur van ‘Giraffe zoekt een huis’, is dit het tweede zelf geschreven en geïllustreerde kinderboek dat Manja heeft uitgebracht. Met dit prentenboek wil zij kinderen laten zien wat een seizoen inhoudt en welke leuke dingen je kunt beleven. Daarnaast spelen vriendschap, vertrouwen en ontdekken een belangrijke rol in het verhaal. Veel (voor) leesplezier!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Das, Hert en de vier seizoenen

Author:

Manja Hogeboom-de Hart

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

20-03-2020

ISBN:

978-94-6403-088-4 / 9789464030884

Price:

€ 15,99

Language

Dutch