Cover voorkant
Biddend kleuren - Kleurboek voor vrouwen
Biddend kleuren - Kleurboek voor vrouwen

Biddend kleuren - Kleurboek voor vrouwen

Antoinette Karels


€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Even een moment van rust voor jezelf creëren, lekker bezig zijn met kleuren. Maar dan niet zomaar kleuren, maar met een biddend hart kleuren.
Want elke kleurplaat heeft een korte overdenking en een gebedspunt aan de hand van een Bijbeltekst. Biddend kleuren voor bijvoorbeeld je partner, je kinderen, je ouders of vrienden. Het komt allemaal aan de orde in dit kleurboek.

From the book

De Heer is mijn kracht en mijn schild, op Hem vertrouwde mijn hart, ik werd geholpen en mijn hart jubelde, Hem wil ik loven in mijn lied.
Psalm 28:7Wij hebben soms zoveel “rollen” te vervullen: echtgenote, moeder, dochter, zus, oma, vriendin, juf, verpleegster, etc. Daardoor kun je soms vergeten wie je nu echt bent. Jij bent............ vul je naam hier maar in.


Jij bent wie je bent, een persoonlijkheid en bovenal een koningsdochter. Vergeet dat nooit! Ook al zit je soms in de put en word je overmand door emoties waardoor je soms even niet meer weet wie je bent, dan nog ben jij jij, een mens, een persoonlijkheid en bovenal Gods kind. Wat een ander ook zegt.

About the author

Antoinette Karels is geboren in 1972 in Rotterdam. Als kleuter is ze verhuisd naar Rijssen. Ze heeft na de MAVO de opleiding MDGO/AW gevolgd en haar diploma behaald.
Ze heeft twee volwassen kinderen. Haar dochter is onlangs getrouwd en haar zoon woont nog thuis.
Ze is werkzaam geweest als gezinsverzorgster, als blauwe engel in het Zendingshuis in Oegstgeest en als begeleidend huishoudelijk medewerkster op Pastoraal Centrum Saron.
Nu werkt ze als vrijwilligster bij het RIBW in Rijssen. Ook is ze ervaringsdeskundig maatje van een jonge mantelzorger. Verder houdt ze van katten, tekenen, schilderen, muziek, zingen, fotograferen, en puzzelen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Biddend kleuren - Kleurboek voor vrouwen

Author:

Antoinette Karels

Category:

Coloring books

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

10-01-2020

ISBN:

978-94-638-9902-4 / 9789463899024

Price:

€ 16,99

Language

Dutch