Het leven van alledag geeft feest in mijn hoofd - 70 gedichtjes over het leven van alledag, emoties die je overvallen en andere gedachtenspinsels

Sonja van Ockenburg-Dekker

Category: Poems

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het leven van alledag kan behoorlijk turbulent zijn! Met korte gedichten beschrijft Sonja het dagelijkse feest in je hoofd en de emoties die je daarbij kunnen overvallen. Haar speelse en levendige schrijfstijl zorgt ervoor dat je als lezer gemakkelijk door de gedichten danst, vliegt en springt. Deze vrolijke toon wordt gecombineerd met serieuzere thema’s als eenzaamheid en schaamte. Toch hebben de gedichten een optimistisch karakter, omdat het vinden van kracht voorop staat. Van deze gedichtenbundel straalt - ondanks de uitdagingen van alledag - de levenslust af!

From the book

Salsa dansend

salsa dansend
          spring ik
                     vlieg ik
                                 zing ik
over straat

één bil opzij
            één arm omhoog
                       mijn hoofd deint liefjes mee

het lijkt wel of dit zeggen wil
vaar zacht mijn lieve schat
zonder moeite blaast de zee
nog extra wind en kracht

ondertussen speelt het lied
het lied van mijn plezier
want tussen morgen en vandaag
ben ik gezellig hier

About the author

Sonja van Ockenburg-Dekker laat zich graag verwonderen door het leven. In haar gedichten uit zij haar rijke gevoelswereld en het feest in haar hoofd. Schrijven brengt haar rust en focus en is al langere tijd een passie van haar. In haar gedichten met een knipoog lees je hoe zij het leven aangaat met speelsheid en acceptatie.

Sonja is geboren in 1985 en woont in Naaldwijk met haar man en twee jonge kinderen. Zij werkt als HBO-kerndocent bij de opleiding Ergotherapie aan Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft zij een begeleidingskundige praktijk Voel je Zenja (www.voeljezenja.nl) van waaruit zij werkt als coach, supervisor, healer en Emotional Freedom Techniques-behandelaar.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het leven van alledag geeft feest in mijn hoofd - 70 gedichtjes over het leven van alledag, emoties die je overvallen en andere gedachtenspinsels

Author:

Sonja van Ockenburg-Dekker

Category:

Poems

Number of pages:

76

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-01-2020

ISBN:

978-94-638-9922-2 / 9789463899222

Price:

€ 17,50

Language

Dutch