Cover voorkant
De 5-Wise methode  - In 5 stappen naar echte antwoorden - zakelijk en persoonlijk
De 5-Wise methode  - In 5 stappen naar echte antwoorden - zakelijk en persoonlijk

De 5-Wise methode - In 5 stappen naar echte antwoorden - zakelijk en persoonlijk

Carlo Strijk

Category: Management

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zoveel levens zijn een herhaling van zetten, met dus telkens hetzelfde resultaat. In dit werkboek leert levenscoach Carlo Strijk je op een totaal andere manier te reageren, zodat de uitkomsten daarvan je leven écht veranderen. En je niet terugvalt in oud gedrag. Hij leert je te denken vanuit je hart. Laat je overtuigingen los en ervaar hoe bevrijdend dat is. Strijks methode heet 5-WISE, afgeleid van de vijf waaromvragen die fabrieksmanagers zichzelf stellen als hun productieproces vastloopt. Strijk vertaalde deze methode naar het zakelijke en persoonlijke leven. Carlo Strijk leidt je naar brutal honesty: onvoorwaardelijke eerlijkheid tegenover jezelf. En tegenover anderen. En daardoor naar een volledig nieuwe stijl van omgaan met jezelf en je omgeving.

From the book

MET EEN VOORWOORD VAN PATTY HARPENAU (FRAGMENT)
Natuurlijk ga ik je vertellen dat het boek dat je nu in je handen houdt briljant is. Dat is immers mijn taak want het blijft altijd een eer om een voorwoord te mogen schrijven. Ik zou niets anders kunnen schrijven, nietwaar? Maar laat ik het nu echt menen? Ja... ik meen het oprecht; de inhoud is levensveranderend; simpel, doortastend, helder, nuchter en recht in de roos. Zo, dat is dus wat ik van dit boek vind.

En ach ja... je hebt er niet zoveel aan als ik het nog eens dunnetjes over ga doen. Je kent dat wel van die auteurs die een voorwoord mogen schrijven en de zinnen gebruiken om furore voor zichzelf te maken. Eigenlijk ben ik gewoon stik ‘jaloers’ dat ik dit boek zelf niet heb geschreven; nou ja, het is Carlo gegund. Dus kort maar krachtig: pak een pen, ga lezen en laat je verrassen.

About the author

Carlo Strijk (1966) maakte naam als presentator van human-interest-programma’s voor RTL en TROS. Van huis uit is hij HR-Director, managementtrainer en vooral levenscoach. Eerst in de uitzendbranche (Content), later in het hotelwezen (Hilton). Hij zat in tal van maatschappelijke raden en besturen. In 2007 verdiepte hij zich, na revalidatie van een herseninfarct, in wat hem ten diepste drijft. Zelfonderzoek dat hem bracht tot een universele methode. Een techniek die je tot je diepste verlangens brengt en breekt met valse verlangens van buitenaf (beschreven in zijn boek Vals Verlangen). In dit werkboek helpt hij je met het opheffen van persoonlijke én zakelijke blokkades, die persoonlijke groei in de weg staan. Een stapsgewijze methode die je werkelijk wijzer maakt, vijf keer wijzer. Heel veel lees-, denk- en werkplezier!

Auteursfoto: © ANP

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De 5-Wise methode - In 5 stappen naar echte antwoorden - zakelijk en persoonlijk

Author:

Carlo Strijk

Category:

Management

Number of pages:

80

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

24-01-2020

ISBN:

978-94-638-9921-5 / 9789463899215

Price:

€ 16,99

Language

Dutch