Rupsje Voelspriet - Een hooggevoelige rups

Ellen Behnke-Tissen

Category: Picture books

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rupsje Voelspriet is een gevoelige rups. Hij voelt wat andere dieren voelen. Dit wordt hem af en toe even te veel. Gelukkig krijgt hij hulp van Adelien het Elfje. Zij leert Rupsje Voelspriet hoe hij bij zijn eigen gevoel kan blijven.

Rupsje Voelspriet is een hartverwarmend prentenboek met schitterende illustraties. In tijden van vele prikkels is dit boek een aanwinst voor iedere jonge lezer. Het leert kinderen dicht bij hun eigen gevoel te blijven. Deze boodschap is niet alleen voor (hoog)gevoelige kinderen belangrijk, maar voor ieder kind. Want wie wil er nou niet af en toe even lekker wegkruipen in zijn of haar eigen bubbel.

From the book


About the author

Ellen Behnke-Tissen (1985) komt uit Bergen (L) en woont daar samen met haar man en 2 dochters. Ze vindt het heerlijk om haar kinderen een verhaaltje voor te lezen. Ellen is jarenlang in het basisonderwijs werkzaam geweest. Ook weet ze hoe het is om als (hoog)gevoelig persoon door het leven te gaan. Ze gebruikt haar creativiteit om verhalen te bedenken voor kinderen die leven in een wereld vol prikkels.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rupsje Voelspriet - Een hooggevoelige rups

Author:

Ellen Behnke-Tissen

Category:

Picture books

Number of pages:

40

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

10-04-2020

ISBN:

978-94-640-3154-6 / 9789464031546

Price:

€ 16,50

Language

Dutch