Het Groninger Forum, draak of icoon? - Meningen, feiten, tegenslagen en hoogtepunten

Mike Tomale

Category: Society

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het Groninger Forum, heden ten dage ‘Forum Groningen’ genoemd, heeft bij veel mensen tot de verbeelding gesproken. Een omstreden bouwproject met voor- en tegenstanders. Besluiten tot de bouw werden genomen ten tijde van hoogconjunctuur. De daadwerkelijke uitvoering vindt plaats ten tijde van crisis. Wat is wijsheid? Vanuit politiek, economisch en historisch perspectief het bouwproject belichten, om een zo compleet mogelijk beeld te creëren van dit enorme project, met enige ruimte voor journalistieke insteek en persoonlijke schrijfstijl. Een verduidelijking van nut en noodzaak kritisch bekeken, opgedragen aan de inwoners van de stad Groningen.

From the book

“Als de VVD destijds niet had ingestemd met de kabelbaan, was hoogstwaarschijnlijk het Groninger Forum er niet gekomen. De VVD heeft uiteindelijk ja gezegd vanwege de kabelbaan, en nu blijkt twaalf jaar later dat die kabelbaan er niet eens komt.”

About the author

Mike Tomale, werkzaam als freelance journalist en schrijver. Oud hoofd- en eindredacteur van de Groninger Krant. Eerder schreef hij in 2015 het journalistieke werk ‘Bevingen’, over de aardbevingsproblematiek in de provincie Groningen. In 2019 publiceerde hij een (dag)boek over de laatste negen maanden voorafgaand aan het overlijden van zijn vrouw, genaamd 'Kanker krijg je niet alleen'.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Groninger Forum, draak of icoon? - Meningen, feiten, tegenslagen en hoogtepunten

Author:

Mike Tomale

Category:

Society

Number of pages:

240

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

07-02-2020

ISBN:

978-94-6389-950-5 / 9789463899505

Price:

€ 21,99

Language

Dutch