Cover voorkant
Eens in een leven
Eens in een leven

Eens in een leven

Kevin Headley

Category: Young Adult

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Eens in een leven gaat over een jongeman, woonachtig in Suriname, die een bepaald levensdoel heeft: hij wil een goede filmmaker worden. Hij doet er alles aan om zijn doel te bereiken en met behulp van zijn moeder en vrienden creëert hij ook kansen om dat doel te bereiken. Als hij voor stage in Nederland is, ontmoet hij Gabrielle, een vlotte en charmante jongedame met wie hij op stap gaat. Zij doet hem beseffen dat het leven uit meer bestaat dan alleen maar carrière maken. De vraag is of hij voor een serieuze relatie met haar kiest en zijn levensdoel aanpast of dat hij voor de volle honderd procent blijft gaan voor zijn carrière.

From the book

‘Ik haat begrafenissen!’ Hoewel hij weet dat dit onderdeel van het leven onvermijdelijk is, heeft hij er nooit aan kunnen wennen. ‘Wie wel?’ vraagt hij zich nog een aantal keren af, terwijl hij een koppel nakijkt dat na het condoleren een plekje opzoekt om te zitten in de bijna volle zaal.

About the author

Kevin Headley (1983) is een Surinaamse documentairemaker, journalist en schrijver. Sinds een aantal jaar schrijft hij korte verhalen, welke onder andere gepubliceerd zijn in de Surinaamse krant de Ware Tijd en het opinieblad Parbode. Eens in een leven is zijn literair debuut.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eens in een leven

Author:

Kevin Headley

Category:

Young Adult

Number of pages:

52

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-09-2021

ISBN:

978-94-643-1781-7 / 9789464317817

Price:

€ 16,99

Language

Dutch