Verborgen geheimen - De ontdekking van Bernard

Jamie de Gruijter

Category: Youth books
  • (1)

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bernard is net verhuisd naar Amsterdam en is erg blij met zijn nieuwe woning. Dan gebeuren er opeens allemaal onverklaarbare dingen waar Bernard niets van snapt. Er dreigt gevaar op straat en het lijkt wel of het zich steeds in zijn buurt bevindt. Met zijn nieuwe onwaarschijnlijke vrienden proberen ze het mysterie te ontrafelen en ontdekt Bernard een kant van zichzelf die hij nooit vermoed had. Terwijl hij het kwaad probeert te verslaan komt hij er ook achter dat er een bekende van hem is die gered moet worden.

From the book

Hij hoorde een luid gebrul, en de grond schudde. Hij hoorde ontelbare voetstappen. Honderden kleine wezentjes kwamen langzaam waggelend dichterbij. De wezentjes waren een soort naakte kabouters. Lelijk en afgrijselijk. Ze klommen op elkaar, en versmolten met elkaar.Uiteindelijk stonden er vijf grote mannen voor Bernard. Ze grepen hem en probeerden hem te wurgen. Eentje van hen had een mes, en probeerde zijn keel door te snijden.Opeens hoorde hij gejank. Wolvengejank. Er kwam een sneeuwwitte wolf aan. De mannen veranderden weer in de kleine afschuwelijke wezentjes, en gingen ervandoor. Bernard keek angstig naar de wolf en deinsde achteruit.‘Rustig maar. Ik ben niet zoals die anderen. Ik kom in vrede... behalve als je voor de duistere soort werkt,’ zei de wolf en hij gromde even zacht. ‘N-nee, ik werk niet voor hen. Ik kom ook in vrede, maar ik zoek alleen het derde kristal, om het boek van Maanlicht te vinden,’ en hij stond op. De wolf ging zitten. Ze keken elkaar een tijdje aan. ‘Zo... moet je dat kristal niet eens pakken?’ vroeg de wolf na een tijdje.‘O, ja...’ Bernard liep naar de fontein. Hij zag het kristal glinsteren. Hij pakte het, en de tempel begon te schudden.Er vielen een paar stenen uit de muren van de tempel. ‘Kom mee! We moet hier weg, voordat alles instort!’ riep de wolf.Ze vertrokken snel. Ze waren nu buiten, en het was ondertussen nog harder gaan regenen. ‘Snel weg van dit eiland!’ riep hij. Hij jankte, en in de verte zagen ze een grote boot, die uit het water tevoorschijn kwam.

About the author

Jamie is geboren in 2008 in Amsterdam. Omdat hij het leuk vindt om strips te tekenen stelde zijn vader voor om een keer een boek te proberen. Jamie vindt schrijven ook erg leuk. Hij heeft al een keer de gouden griffel gewonnen op school bij de jaarlijkse schrijfwedstrijd. Ook heeft hij een tijd geleden meegedaan aan een workshop schrijven in de plaatselijke bibliotheek. Jamie houdt erg van magie en dit merk je als je zijn boek leest.

Reviews

2020-03-14 09:00:08 | By: Femke Busschots | Rating:
Het verhaal is heel spannend vanaf het begin maar er zit ook humor in!
Je wil steeds verder lezen om te weten hoe het afloopt. Het boek heeft een spetterend einde!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verborgen geheimen - De ontdekking van Bernard

Author:

Jamie de Gruijter

Category:

Youth books

Number of pages:

124

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-03-2020

ISBN:

978-94-640-3081-5 / 9789464030815

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)