Onverteerd - Het afgestorven gewaande weefsel werd doorbloed

Johan Groninger

Category: Novels

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na een crisis in zijn leven, besluit Johan Groninger zijn gedachten in een aangrijpende roman vast te leggen. Begrippen als wanhoop, schuld en vergeving zijn belangrijke componenten in dit verhaal. In “Onverteerd” , waarin zijn trouwe, onafscheidelijke Mechelse herder Tasso een prominente plaats inneemt, wordt de hoofdpersoon ingehaald door zijn verleden als hij de puzzelstukjes van zijn leven bij elkaar probeert te zoeken. Het belangrijkste doel van de schrijver is om alles in een Bijbels perspectief te plaatsen. Hij wil de lezer bemoedigen door hem op zijn levensweg de boodschap mee te geven dat wie op God zijn vertrouwen stelt, nooit beschaamd zal uitkomen. De schrijver ontdekt hoe onverwerkte traumatische ervaringen uit de jeugd van invloed kunnen zijn op de psyche en de persoonlijkheid van een mens.

From the book

Dit was geen voorzetje. Dit was een strafschop. En de bal was zwanger van effect. Hij belandde in de uiterste hoek van het net en was onhoudbaar voor de zwakke verdediging van zijn jonge hart.

About the author

Johan Groninger werd op 18 april 1950 geboren in Sneek. Nadat hij zijn leven weer op de rails had gekregen is dit boek in een opwelling ontstaan. Achteraf kan hij zeggen dat het enerzijds was om gevoelens van zich af te schrijven, en anderzijds om andere mensen te inspireren en tot steun te zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onverteerd - Het afgestorven gewaande weefsel werd doorbloed

Author:

Johan Groninger

Category:

Novels

Number of pages:

164

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-02-2020

ISBN:

978-94-6389-984-0 / 9789463899840

Price:

€ 19,99

Language

Dutch