Cover voorkant
In mei vind jij de ware liefde - Het grote onderzoek naar relaties
In mei vind jij de ware liefde - Het grote onderzoek naar relaties

In mei vind jij de ware liefde - Het grote onderzoek naar relaties

Edwin van Leeuwen

  • (4)

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Ware Liefde vinden – is dat niet ieders droom? Maar waar vind je die? Het boek In Mei vind jij de Ware Liefde is gebaseerd op de uitkomsten van een uitgebreid onderzoek (1.700 personen) naar het ontstaan van (liefdes)relaties. Waar heb jij jouw ware liefde gevonden? Online of in de kroeg? Hoe verliep de eerste date? Waren jullie direct verliefd? Gingen jullie dezelfde avond direct met elkaar naar bed? Hoe gaat het nu met jullie relatie?
 
Wist jij dat in de laatste 5 jaar 25% van de relaties ontstaan via Tinder? Dat liefde op het eerste gezicht slechts zelden voorkomt? Het boek bevat leuke weetjes en quotes zoals: 

“Ik geef mijn relatie een 2 omdat hij alleen maar met zijn
zatte kop in de kroeg zit en we nooit iets leuks samendoen”.

Aan de hand van alle uitkomsten en reacties worden concrete en praktische en soms hilarische conclusies getrokken, zodat jij de vruchten kunt plukken van andermans fouten en successen. Dankzij de handige tips was je kans nog nooit zo groot om je ware liefde te vinden én aan de haak te slaan.

“Dit boek bevat zoveel heerlijke herkenbare aspecten van elke relatie dat ik het van harte kan aanbevelen. Een must have voor iedereen.”


From the book

Waar heb jij jouw ware liefde gevonden? Online of in de kroeg? Hoe verliep de eerste date? Waren jullie direct verliefd en gingen jullie dezelfde avond al met elkaar naar bed? En hoe gaat het nu met jullie relatie?

Deze vragen, en meer, hebben we aan ruim 1.700 Nederlanders gesteld. Van de ondervraagden was 48 procent man, 51,3 procent vrouw en 0,7 procent genderneutraal.

De ware vinden
Bestaat ware liefde? Anja uit Helvoirt was er in haar antwoorden vrij duidelijk over: ‘Ware liefde? Ik geloof er geen zak van. Ik val altijd alleen maar op foute mannen.’

Toch gelooft 84% procent van de Nederlanders in ‘De Ware’, zo blijkt uit een onderzoek van Psychologiemagazine (2016).

Dit wil echter niet per definitie zeggen dat je die al hebt gevonden in je huidige relatie. Van de gehuwde stelletjes zou slechts 43 procent zeker opnieuw voor hun huidige partner kiezen. Dit houdt dus in dat 57 procent daar niet meer zo zeker van is! Een deelneemster aan Het Relatieonderzoek (anoniem) deelde mee: ‘Ja, ik heb mijn ware één keer ontmoet, dat is alleen niet mijn huidige vriend.’

About the author

Het boek is geschreven door Edwin van Leeuwen (1966). Edwin is ondernemer en universitair docent economie.

Reviews

2020-03-30 11:12:24 | By: Maaike | Rating:
Een heel fijn boek als je even iets anders wil lezen dan een roman. Het is namelijk gebaseerd op feiten, maar ondanks dat is het ontzettend grappig. Leest makkelijk weg, zeker een aanrader!


2020-03-30 11:30:52 | By: Burak | Rating:
Als je de ware liefde nog niet hebt gevonden, stop dan met het eindeloos zoeken op het internet naar tips etc. Koop het boek en je komt echt wel bruikbare informatie tegen.
En als je al wel de ware hebt gevonden, lachen is gegarandeerd, ook samen met je partner!

2020-03-27 08:44:48 | By: VeraJanssen | Rating:
Wat een geweldig boek. Ik heb het boek cadeau gehad, dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Maar in het boek wordt op een super luchtige en grappige manier verteld over liefde. Verhalen van andere mensen, resultaten uit onderzoeken, leuke illustraties.. Aanrader!

2020-03-27 14:20:41 | By: Rick | Rating:
Echt een leuk boek om te lezen. Het was me niet helemaal duidelijk wat te verwachten, maar eigenlijk is het letterlijk wat de auteur zegt: Er is gedegen onderzoek gedaan waardoor er heel veel data verzameld is over het vinden van de ware liefde. Maar daar is dan op een hele leuke, luchtige en vooral grappige manier over geschreven. Ik moest soms echt hardop lachen om de quotes en opmerkingen van de auteur!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In mei vind jij de ware liefde - Het grote onderzoek naar relaties

Author:

Edwin van Leeuwen

Category:

Popular Science

Number of pages:

224

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-03-2020

ISBN:

978-94-640-3078-5 / 9789464030785

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)