Cover voorkant
De inquisitie van het wachttorengenootschap - Jehovah's Getuigen en hun leugens
De inquisitie van het wachttorengenootschap - Jehovah's Getuigen en hun leugens

De inquisitie van het wachttorengenootschap - Jehovah's Getuigen en hun leugens

Moshe Sassoon

Category: Religion
  • (4)

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In de inquisitie van het wachttorengenootschap worden de ervaringen van Moshe Sassoon met Jehovah’s getuigen gedeeld. Het boek geeft verbazingwekkende en nieuwe inzichten. Leden van dit Wachttorengenootschap worden gehersenspoeld en gebruikt als marionetten: hun eigen visie wordt hen ontnomen. Deze beweringen onderbouwt de auteur op doordringende wijze met anekdotes uit zijn eigen tijd als lid van de organisatie. Zijn gedachtegoed over eerlijkheid is de kern van het leven. Er zijn ontelbare slachtoffers van deze sekte. Heel veel slachtoffers drijven als een bootje naar de open zee. Moshe Sassoon is ervan overtuigd dat deze organisatie een fundamentalistische beweging is. Het gevaar is, dat ze alles bespreken met hun eigen groep.

From the book

Mijn streef is om de mensen het hele plaatje te laten zien en niet alleen hele mooie dingen. Kijk het zit zo, oude mensen zijn ooit jong geweest, maar niet alle jonge mensen bereiken veilig een hoge leeftijd. Bij JG (Jehovah's Getuigen) gaan veel jonge mensen onnodig dood. Een aantal sterven onnodig door het weigeren van een bloedtransfusie. Er zijn ook zelfmoordgevallen. John F Kennedy zei ooit: “Een verkeerd opgevoed kind is een verloren kind”. JG krijgen geen gezonde opvoeding. Ze worden gruwelijk gehersenspoeld. Een hele mooie spreekwoord luidt: “Het vergt heel wat moed om op te groeien en te worden wie we echt zijn”. Helaas was ik mezelf niet. Ik was een marionet van het wachttorengenootschap. Ja, want hoe kan iemand iets in het leven tot stand brengen, als hij niets mag doen?

About the author

Moshe Sassoon is geboren op 25 januari 1961. Zijn kennismaking met Jehovah’s Getuigen begon in 1979. Moshe is uiteindelijk veertien jaar een Jehova Getuige geweest. Hij heeft zich lang afgevraagd waarom hij dit zoveel jaar heeft volgehouden. Hij wilde de gemeenschap en familie niet teleurstellen, en was doodsbang. De consequenties zijn niet bepaald mals als je eruit stapt. Hij werd door het boek van Raymond Franz 'wakker geschud'. Deze man had door zijn eerlijkheid heel veel indruk op hem gemaakt.
Moshe Sassoon heeft de inquisitie van het wachttorengenootschap geschreven om andere slachtoffers van deze gemeenschap te kunnen helpen.

Reviews

2021-02-17 14:51:19 | By: Robert | Rating:
Een zeer interessant boek dat een inkijk geeft in kerkelijke genootschappen die pretenderen het juiste geloof te bezitten, maar waarachter een slangenkuil schuil gaat.
Kortom, sekte-achtige gedragingen van een zogenaamde keurig geklede groep mensen, die aanbellen en ook anderen in het ongeluk dreigen te storten.
Dit boek is een echte aanrader voor wie het onderwerp 'geloof en waarheid' serieus bestuderen.
Super mooi boekje! Kopen!

2020-12-03 16:27:33 | By: jan | Rating:
Het boek houdt een waarschuwing en als relevant vooral nu met die coronacrises
voor mensen die menen bij de Jehova Getuigen troost te vinden, daarvan ver uit de
buurt te blijven!

2020-11-19 15:27:25 | By: Stefan Verheij | Rating:
Wat een geweldig boek zeg , in 1 x uitgelezen, nooit geweten wat daar allemaal gebeurt bij die Jehova organisatie , niet normaal !

2020-11-19 16:02:05 | By: Alan Beinders | Rating:
Kado gekregen, wat een goed boek zeg !Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De inquisitie van het wachttorengenootschap - Jehovah's Getuigen en hun leugens

Author:

Moshe Sassoon

Category:

Religion

Number of pages:

140

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-09-2020

ISBN:

978-94-640-3405-9 / 9789464034059

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)