De avonturen van Dauwdruppeltje - Deel 4

Lies van den Broek

Category: Children books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dauwdruppeltje valt pardoes in een hele diepe donkere tunnel. Wat zal hij daar allemaal beleven? Wie gaat hij daar ontmoeten? Om dit te weten kun je maar beter snel beginnen met lezen! In het tweede verhaaltje wordt Dauwdruppeltje ontvoerd. Wie is de dader? Zullen zijn vrienden hem redden?

From the book

Dauwdruppeltje in de tunnel

Hij strompelde verder in de hoop dat er ergens licht zou binnenkomen, maar helaas het bleef pikkedonker. Dauwdruppeltje begon stilletjes te huilen. “Och, als ik hier ooit maar uit kom, ” jammerde hij. Toen schrok hij heel hard, had hij iets gehoord? “Hallo, is daar iemand, hallo?” Hij kreeg geen antwoord. Zijn hartje ging wild tekeer.


Dauwdruppeltje ontvoerd!

Vroeg in de ochtend zat Dauwdruppeltje aan de slootkant. Dromerig zat hij voor zich uit te staren. Plots werd zijn rust verstoord door de stilte. Waarom floten de merels niet meer? Het kleine mannetje sprong op, het was zo beangstigend stil. Nergens was nog een vogeltje te bespeuren. Ineens hoorde hij een afschrikwekkend gekrijs. Hij staarde naar de lucht. Daar zag hij een enorm grote vogel, die regelrecht op hem afdook.


About the author

Lies van den Broek (1962) woont nog steeds in haar geliefde dorpje Meer. Vroeger was Lies niet zo’m schrijver. Dit veranderde door haar kleinkinderen die graag naar de verhaaltjes luisterden die moemoe aan ze vertelde. Tegelijk wil ze aan iedereen bewijzen dat je met de ziekte van Parkinson niet in een hoekje moet kruipen. Ze zegt weleens: ‘t is niet dat ik het heb, maar wat ik ermee doe. Veel lees plezier!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Dauwdruppeltje - Deel 4

Author:

Lies van den Broek

Category:

Children books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-643-1337-6 / 9789464313376

Price:

€ 20,50

Language

Dutch