Meer is het niet...

Leona de Winter

Category: Biographies

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Soms loopt het leven even niet zoals je wilt. Er gebeurt altijd wel iets waardoor het anders gaat. Vallen en weer opstaan! Het hoort er allemaal bij. Maar heel soms overkomt het je ook. Zo ook de donkere periode van depressie, die Leona volledig overviel. Vechten had geen zin. Schrijven! Heel veel schrijven samen met haar vader. Want dat was wat ze deed en wat ze nog steeds doet. Laat de verhalen hun werk doen. Meer is het niet...

From the book

Ik praat zo vaak met je. Ik vraag je altijd nog om hulp en advies. Als ik mijn ogen sluit, zit ik soms bij je op de bank. Nee, ik denk dat je een hele oude, robuuste keukentafel zou hebben. Met allemaal verschillende stoelen. Waar iedereen zijn verhalen zou vertellen. Waar je raad zou hebben gegeven en tranen opgevangen. En waar hard met vuisten ge-slagen zou zijn op die tafel. We zouden er beslissingen aan genomen hebben, hevige discussies hebben gehad en diepgaande gesprekken hebben gevoerd. En er ook zo vreselijk hard aan hebben gelachen.
We zouden zoveel gelachen hebben om alles, pap! Maar ook nu, zo zonder jou, hoor ik je lachen.

About the author

Leona de Winter is lief, behulpzaam, een vechter en een doorzetter, alles behalve saai. Never a dull moment in her life. Ze heeft vier prachtige kinderen, een man, een huis, een tuin, een baan. Alles zoals het hoort. Maar ergens daar diep van binnen bruist het. Zit zij vol levenslust en energie waar ze bergen mee kan verzetten. Dit boek moest en zou er komen! En nu is het er gewoon! En hier gaat het niet bij blijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Meer is het niet...

Author:

Leona de Winter

Category:

Biographies

Number of pages:

106

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

28-02-2020

ISBN:

978-94-640-3009-9 / 9789464030099

Price:

€ 18,50

Language

Dutch